Nataša i Vuk Jeremić: Mali recept za srećan brak

0
Voditeljka i urednica Dnevnika 2 RTS-a Nataša Jeremić i ministar inostranih poslova Srbije Vuk Jeremić kumovali su na svadbi svojih prijatelja u Budvi i posle sjajne zabave prisetili se i svog venčanja upriličenog pre nekoliko godina
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Otkako se pojavila na domaćem televizijskom nebu, osim profesionalnim kvalitetima, voditelj i urednik Dnevnika 2 RTS-a Nataša Jeremić pleni i svojom lepotom koju je pre tri godine, venčanom burmom, za sebe rezervisao ministar inostranih poslova Srbije Vuk Jeremić. Iako je putem malih ekrana konstantno gledaju u ozbiljnoj prezenterskoj ulozi, ova šarmantna Beograđanka  u privatnoj komunikaciji pokazuje drugu stranu svoje ličnosti, čija su glavna obeležja gracioznost i nesputanost u odnosima sa ljudima. Takva je bila i nedavno u ulozi kume na romantičnom venčanju inženjera Ljube Samardžića i direktorke korporativnih komunikacija McCann grupe Danijele Tadić. Na svadbenu ceremoniju svojih kumova koja je upriličena u Budvi na plaži Ričardova glava i tvrđavi Citadela, gospođa Jeremić došla je u pratnji svog voljenog koji je sa mladoženjom u dugogodišnjim prijateljskim odnosima, a pažnju prolaznika mamila je elegantnom zelenom haljinom, u kojoj je došetala do crkve Svete Trojice u Starom gradu. Ovo je, inače, u poslednje vreme bila retka prilika da Nataša napusti Beograd, budući da burni dnevno-politički događaji nalažu njeno konstantno prisustvo u redakciji informativnog programa Javnog servisa. Mada joj je ovo kratko putovanje bilo predah od turbulentne svakodnevice u srpskoj prestonici, Nataša ističe da joj odmor tek predstoji i da će po tradiciji otputovati negde sa svojim suprugom.

- Divno smo se proveli na svadbi naših prijatelja, ali uprkos tome, nedavni boravak u Crnoj Gori ne smatram odmorom jer smo sve vreme suprug i ja posvetili kumovima. Sa posla sam odsustvovala samo jedan dan, a na pravi odmor ići ćemo u avgustu – kaže šarmantna voditeljka koja je odmah po dolasku u Budvu, otišla u vinariju Betula u Starom gradu, gde je njena kuma Danijela slavila devojačko veče, dok je suprug Vuk u to vreme prisustvovao momačkoj zabavi svog kuma Ljube, priređenoj na plaži Pržno.

Svadbena ceremonija upriličena je na terasi hotela Avala tokom koje su goste zabavljali čuveni jermenski solo violinista Almazijan Kačatur, pevači Ivana Selakov, Darko Radovanović i grupa Black Panters. Mladina prijateljica Marija Šerifović, koja je bila među zvanicama, u jednom trenutnu latila se mikrofona i napravila fantastičnu atmosferu. Inače, za izgled Natašine kume pobrinula se modna urednica magazina Story Ivana Rabrenović u konsultaciji sa stilistkinjom Kristinom Bekvalac iz modnog studija Prostor, a specijalno naručena venčanica stigla je direktno iz njujorškog salona Vere Vang. Među najveselijim zvanicama, naravno, bila je upravo kuma.

- Suprug i ja smo kumovima poklonili tajni recept za srećan brak, a na svadbi smo igrali, pevali i ludo se zabavljali. Svako venčanje na koje odem, u nekom svom segmentu podseća me i na moje pa je tako bilo i ovog puta. Inače, ne volim velike svadbe jer su organizacijski zahtevne. Ovo venčanje bilo mi je izuzetno simpatično pošto je održano na plaži. Najzanimljivija su mi slavlja pod vedrim nebom, ali uprkos tome, ništa ne bih menjala u svom venčanju održanom pre nekoliko godina – zaključuje Nataša.

Nikola Rumenić

makonda-tracker