Zvezde koje su iskusile život iza rešetaka

0
Slava i ugled spominju se uz imena brojnih holivudskih zvezda, međutim, malo je poznato da je veliki broj njih neposredno pre svetske karijere, a neki i tokom nje, bio iza rešetaka.
Dženifer Lopez, foto: Profimedia
Dženifer Lopez, foto: Profimedia

Skandali u kojima su se zatekli narušili su njihov ugled, ali ne zadugo.

Glumica Riz Viterspun i njen suprug Džim Tot uhvaćeni su za volanom u pijanom stanju. Glumica je pokušala da izvuče stvar na agresivan način, a zatim izgovorila i rečenicu koja ju je koštala hapšenja -  Znaš li ti uopšte ko sam ja?



Dženifer Lopez završila je u zatvoru sa svojim tadašnjim dečkom Šinom Kombsom poznatijim kao Didi, a razlog je bila pucnjava u jednom noćnom klubu. Par su teretili za posedovanje oružja i ukradenu imovinu.
 
 
Opšte je poznato da glumica Lindzi Lohan pored problema sa opijatima ima problema i sa zakonom. Iako je do sada samo nekoliko dana bila iza rešetaka, priznala je da joj je to teško palo. Dodala je kako joj je bilo hladno i kako je to najgore mesto na kom je ikada boravila. Prijateljima se poverila i da joj je to pravo životno iskustvo i poziv za buđenje kako tako nešto više nikad ne bi dopustila u životu, a onda je po izlasku ipak nastavila po starom.


 
Glumica Miša Barton 2007. godine je optužena zbog konzumiranja lakih droga, a njena nekada nerazdvoijna prijateljica Nikol Riči, ćerka pevača Lajonela Ričija, vozila je u pogrešnom smeru zbog čega je završila u zatvoru, a smirila se tek kad se ostvarila u ulozi majke.
 
Najslavnija američka gospođa Marta Stjuart, koja je stekla bogatstvo emisijama i časopisima o uređenju enterijera i vrtova, provela je u zatvoru pet meseci. Naime, ona je lagala pod sudskom zakletvom o načinu na koji je došla do deonica.
 
Iako se ove dame ne mogu pohvaliti uzornim ponašanjem, mnogo je više slavnih faca koje su svoju popularnost upotpunile i zatvorskim kaznama. Među njima su i Robert Dauni Džunior50 Cent, Kristijan Slejter i Mark Valberg koji je u zatvoru završio zbog napada na jednog Vijetnamca na ulici, kojeg je tukao drvenim štapom. Optužen je za pokušaj ubistva i napad.



- Neću da zvučim kao svetac, jer sam daleko od toga. Posle dva mjeseca u zatvoru shvatio sam da ne želim da provedem ostatak svog života zaključan. Možda se ponekad ponašam kao životinja, ali ne želim da budem zatvoren - priznao je po izlasku Valberg, koji je danas primeran porodični čovek.

Takođe, slavni glumac Mel Gibson 2006. godine je bio optužen za vožnju pod uticajem alkohola, ali ovo je samo jedan mali prekršaj u nizu problema koje je kasnije pravio.

makonda-tracker