Skandal Džejmsa Franka sa maloletnicom ipak samo promocija novog filma?

0
Američki glumac James Franco ovih se dana našao u središtu skandala nakon što je u sve medije dospela prepiska na društvenoj mreži Instagram u kojoj se jasno vidi kako pokušava da zavede sedamnaestogodišnju obožavateljku Lusi Kloud.
Džejms Franko, foto: Profimedia
Džejms Franko, foto: Profimedia

Ipak, nekoliko dana nakon skandala pojavila se i nova teorija. Naime, neki smatraju da je reč o najobičnijoj nameštaljci, preciznije - reklami za njegov novi film koji bi uskoro trebalo da se pojavi na bioskopskim platnima. Reč je o drami Palo Alto u kojoj glumi trenera koji zavodi trinaestogodišnju devojčicu.

Osim toga, priča o zavođenju maloletnice započela je 1. aprila pa mnogi smatraju da je reč o prvoaprilskoj šali, a glumac je nedavno u New York Timesu napisao i članak o medijskom preuveličavanju ovakvih, najblaže rečeno nebitnih priča.


 
Mnogi takođe veruju da niko nije toliko glup, a pogotovo ne glumac s dugogodišnjom karijerom, da otvoreno šalje fotografije koje se mogu iskoristiti protiv njega.

I za kraj, Franko se usred skandala na Instagramu pohvalio rastućim brojem sledbenika, a tokom gostovanja  u emisiji Live with Kelly and Michael izjavio je da je potpuni amater što se društvenih mreža tiče. Ipak, mnogi njegovi fanovi tvrde da je ta izjava daleko od istine.

makonda-tracker