Kataina Živković: Mediji mnogo lažete da to prelazi u patologiju

1
Pevačica u poslednjih nekoliko dana u žiži javnosti je zbog raskida sa dugogodišnjim dečkom, Banetom Jankovićem, ali i navoda da je u vezi sa kontroverznim biznismenom, Zoranom Ajkovićem, poznatijem kao Ajkula.
Katarina Živković, foto: Andreja Damnjanović
Katarina Živković, foto: Andreja Damnjanović

Sprki mediji preneli su vest da je mlada zvezda Granda, Katarina Živković već našla utehu u zagrljaju biznismena Zorana Ajkovića.

- Kaća i Ajkula su se upoznali u diskoteci u Nišu, čiji je on vlasnik i od tada su bliski prijatelji. Međutim, vremenom su se među njima rodile simpatije i tek pre nekoliko meseci su počeli da se viđaju. Banetova i njena veza je bila krizi i Katarina je našla utehu kod Ajkule. On svakako važi za velikog šarmera, tako da nije čudno što je i pevačica tako brzo pala na njega. On često putuje i nikada se nisu viđali u Beogradu. Prvo zbog ljudi koji mogu da ih vide, jer je bila u vezi sa Banetom, a i Ajkula nije dolazio u Beograd. On je često u Crnoj Gori, a i ona je nedavno tamo imala nastup. Uostalom, Zoran je zauzet čovek tako da neće javno pričati o tome sa kim se viđa kada izađe iz kuće - priča izvor za Alo.

Međutim, ove navode Katarina je danas žustro demantovala na svom Twitter profilu.

- A,brate,mnogo lažete! Ali mnogo! Iznišljate i lupetate. Tolika količina gluposti i neistine da to vec prelazi u patologiju. Spajate me sa nekim koga u životu nisam srela, ne POZNAJEM OSOBU...da biste prodali novine??? E, nek vam je sa srećom, baš volim što vam pomažem makar i na ovaj način. ali ćete morati da dokažete sve ovo što ste napisali. Sram vas bilo - napisala je pevačica.

makonda-tracker