Bojana Ordinačev: Uživam u životu koliko god novca imam

0
Srećna zbog onoga što ima toliko da ništa ne bi menjala, glumica Bojana Ordinačev priznaje kako još ne razmišlja o majčinstvu tvrdeći da svoje ljubavne tajne krije u četiri zida.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Sa glumicom Bojanom Ordinačev (32) razgovarali smo nakon što je u Pozorištu na Slaviji premijerno izvedena predstava Ljubavnici, komad u kojem se pojavljuje u jednoj od vodećih uloga. Sačekala nas je vedra i nasmejana, a neizbežno uočljiv bio je njen novi stajling - prepoznatljivu plavu boju kose zamenila je smeđom nijansom.

- Ofarbala sam se u novembru prošle godine, a moja prirodna boja kose je tamnosmeđa. Dok mi bude zanimljivo, biće ovako. Čim me to prođe, promeniću - počinje razgovor Bojana i nastavlja u sličnom maniru.

- Nisam trendi devojka. Prihvatam i odbijam stvari u odnosu na sopstvena razmišljanja i zahteve koje imam prema sebi i drugima. Ne spadam u grupu onih koji žive zdravo i jedu ovsene pahuljice. Jedem ono što mi se tog dana jede... Ne trudim se da održavam liniju jer imam dobru genetika i trenutno ne idem ni na kakve vežbe. Imam sreću da sam vaspitana tako da uživam u životu bez obzira na novac. Srećna sam s onim što imam i ne mislim da bih bila zadovoljnija kada bi bilo drugačije.

Stalna članica Pozorišta Boško Buha prepričavala nam je neke od anegdota koje je u tom teatru doživela sa najmlađim sugrađanima. Zanimalo nas koliko ju je neposredan kontakt sa mališanima inspirisao da razmišlja o majčinstvu.

- Za porodicu ne postoji idealno vreme, godine, sklop planeta ili nešto slično. Razmišljanje o majčinstvu je prirodan osećaj svake žene. I meni se takva emocija javlja, ali ne mogu da kažem sebi: E, sad hoću da budem majka i od sutra ću da počnem da radim na tome.

- Nemam osećaj da mi to nedostaje u životu. Porodica me vrlo dobro poznaje i zna da svaka vrsta pritiska, pa i tog da li razmišljam o zasnivanju porodice, kod mene proizvodi kontraefekat. Poradiću na tome kada osetim da je došlo pravo vreme i isključivo ja donosim takve odluke - tvrdi ona.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, u odnosu sa medijima odavno je podigla veliki zid koji čuva njene tajne, dok u šali komentariše da je ta brana sada još veća.

- To što ne želim da ne govorim o svom ljubavnom životu, nije neki recept koji sam od nekog prepisala. Ukoliko nemam svoja četiri zida i ako bih sve ono što mi se dešava delila sa javnošću, šta onda ostaje meni? Ne dešava mi se ništa što se ne događa i drugim ljudima. Samo ću reći da sam srećna i ne bih tu ništa dodavala - kroz osmeh objašnjava glumica koja ne krije da je zaljubljena u svog dugogodišnjeg dečka.

Ova rođena Novosađanka već 14 godina živi u Beogradu, dok u rodni grad odlazi jednom mesečno da poseti porodicu. Kada se distancira od obaveza koje joj nameće glumački poziv, nastoji da se što više druži sa prijateljima, čita, šeta i putuje. Voli jedrenje, rafting i slične vidove avanturističkog i aktivnog odmora pa ne razmišlja o komoditetu kada negde otputuje. Kako kaže, privlači je kada su joj putovanja obojena nijansom neočekivanog. Tvrdi da se nije uobrazila zbog toga što je oduvek bila zasipana komplimentima kako je lepa i poželjna. Lične talente usmerila je i na modni dizajn, ali isključivo zbog svog zadovoljstva.

- Išla sam u srednju umetničku školu u Novom Sadu, a moji roditelji bave se proizvodnjom predmeta od kože. Tada sam povremeno osmišljavala dizajn za torbe koje je moj tata krojio. Videvši to, drugarice su izrazile želju da dizajniram torbe koje bi one nosile. Potom sam za njih napravila jednu mini kolekciju, ali nije to nešto čime bih se ozbiljno bavila. Potrebno je da se svakom biznisu u potpunosti posvetite, a ja u ovom slučaju na to nisam bila spremna - zaključuje poznata glumica.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker