Raskinuli Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

8
Jedan od trenutno najakutelnijih parova na javnoj sceni, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljičić okončali su posle nešto više od godinu dana ljubavnu vezu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Iako se još od Nove godine šuška da emocije između popularnog glumca i lepe pevačice blede, slavni par se nije izjašnjavao o promenama u svojoj vezi. Naprotiv, Bosiljčić je nedavno odgovarajući na pitanje jedne čitateljke našeg sajta izjavio:

- Ono što se zna, zna se i nema ništa novo – rekao je glumac, insistirajući na tome da postoje stvari koje nisu za iznošenje u javnost.

Jelena i Ivan se već dugo ne pojavljuju zajedno u javnosti, što je do sada pravdano brojnim poslovnim obavezama koje su imali pošto je Bosiljčić bio angažovan oko snimanja Ranjenog orla, a Tomaševićeva oko promocije svog albuma. Neposredno pred koncert koji je održao u Domu sindikata, Bosiljčić je ipak nagovestio da među njima više nema strasti, najavljujući da se Jelena sigurno neće pojaviti na njegovom nastupu, ni na sceni, ni u publici.

Zbog čega su Jelena i Ivan raskinuli i da li su se razdvojili kako se bi se posvetili svojim karijerama u usponu ili zbog nečeg drugog, još nije poznato.

makonda-tracker