Džej Ramadanovski: Spasavam porodicu od agonije

0
Odgovarajući na prozivke bivšeg zeta Adila Maksutović koji mu je pre četiri meseca pretukao ćerku Anu, pevač Džej Ramadanovski otkriva kako za sebe i svoju porodicu želi samo mir, ali i to da oca svog unuka više ne želi da vidi.
Foto: Ivan Dobričić
Foto: Ivan Dobričić

Kada je pre skoro četiri meseca u medije dospela informacija o tome kako je pevač Adil Maksutović (30) pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu (25), s kojom je pre šest meseca dobio sina Adrijana, počela je porodična drama porodice Ramadanovski. Naslednica čuvenog folk pevača Džeja Ramadanovskog (49) spas je potražila u krugu svoje porodice pokušavajući da ono malo privatnosti što joj je ostalo sačuva između svoja četiri zida. Ovaj slučaj preuzeli su nadležni organi, a vremenom je i interesovanje medija počelo da jenjava. Međutim, pre sedam dana Adil je odlučio da se oglasi kada je na svom Facebook profilu objavio da za ceo skandal sa svojom nevenčanom suprugom krivi upravo njenog oca, policiju i novinare. Ove reči pogodile su Džeja koji je bio zatečen i u neverici jer je mladom pevaču na početku karijere pružao najveću podršku.

- Sramota! Ne znam šta se dešava s tim čovekom i zašto to radi i sebi i nama. Umesto da ćuti i ne napada novinare i policiju, on radi sve suprotno. Izgubio je svaku vezu sa stvarnošću i zaista mi nije jasno šta mu se dešava. Sve vreme trudio sam se da se ta cela priča ne provlači previše kroz medije. Rekao sam i poneku dobru reč za njega samo da bih nam obezbedio mir i taman kada je usledilo zatišje, on je nastavio agoniju. Tokom svih godina koliko se zabavljao s Anom, gledao sam ga kao sina, dao sam mu hleb u ruke, ali lepo kaže naš narod: Hrani psa da te ujede – govori u jednom dahu folk pevač, a glas mu podrhtava dok se priseća Golgote kroz koju je prošla njegova ćerka.

- Ni svom najgorem neprijatelju ne bih poželeo da mu neko fizički zlostavlja ćerku, šutira je u stomak na kojem su rane od carskog reza i nanese joj povrede. Zanima me kako bi drugi reagovali na mom mestu? Tog dana kada me je Ana pozvala, u trenutku sam prebledeo. Hvala bogu što imam prijatelje koji su me smirili jer se plašim da pomislim na šta bih sve bio spreman u stanju tog pomračenja uma – iskren je Džej koji želi da svoje porodične probleme rešava daleko od očiju medija.

- Adila je, zapravo, najviše povredilo to što ne želim da ga vidim jer preko mene pokušava da se pomiri s Anom. Moja ćerka to ne bi htela, ali neće ni lično da ga tereti. Nema nameru da se povlači po sudovima, mada ne postoji presuda koja može da popravi štetu.Ana je pravi šmeker i trudi se da ne privlači pažnju javnosti jer samo hoće mir za sebe i svoje dete. Zna da joj kraj Adila više nema života, pošto ovo nije bio prvi put da je fizički nasrnuo na nju – otkriva Ramadanovski koji nikom ne dozvoljava da mu vređa porodicu.

- Moj bivši zet svim silama trudi se da isprovocira Ramadanovske, ali u tome neće uspeti. Kaže da se plaši mojih prijatelja, samo se pitam da li ga je neko od njih dirao? Nije! Ne želim da mu dam ni jedan jedini povod kako bi to iskoristio u nipodaštavanju naše porodice – zaključuje Džej. 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker