Nataša Marković bežala od policije

0
Glumica koja se proslavila ulogom u seriji Lisice, automobilom je bežala od policije kroz centar Beograda, nakon što je odbila da je legitimišu.
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Sve se odigralo pre tri večeri, u ulici Braće Jugovića, kada je policija pokušala da legitimiše glumicu koja je svojim automobilom ometala saobraćaj.

Nataša je, prema izvoru iz policije, pokušala da pobegne, ali su je policajci brzo zaustavili.

- Nepropisno se zaustavila na ulici u blizini Doma omladine, ne obazirući se na druge učesnike u saobraćaju. Reagovali su saobraćajni policajci, koji su joj zatražili dokumenta. Međutim, ona je tada započela raspravu s policajcima, odbijajući da se legitimiše. Tokom sve žučnije rasprave, policajci su joj naredili da ugasi motor automobila i izađe iz vozila, što je ona ponovo odbila. Tada je jedan od saobraćajaca proturio ruku kroz prozor, u želji da ugasi automobil i uzme ključeve, međutim, tada je dodala gas i počela da beži - kaže za izvor iz beogradske policije i navodi da je usledila potera, a da je glumicu zastavila druga patrola, koja je i legitimisala i napisala joj krivičnu prijavu.

Nataša nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima, a na pitanje šta se dogodilo, samo je kratko odgovorila da to nije istina, nakon čega je prekinula vezu.

Izvor: Alo

makonda-tracker