Čime se bavila Jelena Rozga pre pevanja

0
Meštani Blizna, malog sela u Dalmaciji gde je Jelena Rozga odrasla, imaju samo reči hvale za nju. Kažu da je dobra i vredna devojka, ali otkrivaju i da je čuvala ovce pre nego što je postala pevačica.

Ako je verovati njenim meštanima, Jelena je kao devojčica čuvala ovce, a nakon toga otkrila svoj talenat i okrenula se muziči, u čemu i dan danas ima velike uspehe.

- Čuvala je ovce i jarce kao dete. Normalno, to su seoski običaji. To je kod nas tako oduvek. Mislim da o njoj nema ništa da se kaže već samo dobro, Jela je prava cura i gotovo – istakli su meštani ovog malog mesta.

Pored toga, otkrili su i da je za njen glas prvenstveno zaslužan kraj u kome je odrasla, ali da su i geni umešali svoje prste.

- Znam njenog oca sa kojim sam pevao kao momak. On i ja smo bili prave barabe i pretpostavljam da je sve krenulo od toga jer smo mi bili pravi pevači, a tako je i ona sada prava pevačica i legenda za naše mesto i naš kraj – rekao je pevačicin sused.

Ono što bi meštani ovog sela najviše voleli jeste da im ona priredi koncert u kom će uživati, a da li će se Jelena odlučiti na taj korak, ostaje nam da sačekamo.

makonda-tracker