Sin Orlanda Bluma zvezda na Stazi slavnih

0
Poznati glumac je nakon niza legendarnih uloga napokon dobio svoju zvezdu na Stazi slavnih, a na svečanoj ceremoniji pridružio mu se I sinčić Flin
Orlando Blum, Flin, foto: profimedia
Orlando Blum, Flin, foto: profimedia

Na ceremoniji otkrivanja 2521. zvezde, orlando Blum došao je u pratnji trogodišnjeg sina Flina, što glumac priznaje da mu mnogo znači.

- Za jedno dete iz Londona, Holivud se čini kao daleko i mistično meseto – otkrio je Blum na otvaranju svečanosti, na kojoj je izgleda veća zvezda ipak bio njegov preslatki sin.

Glumac je utelotvorivanjem uloga u filmovima Pirati sa Kariba i Gospodar prstenova dospeo na sam glumački vrh. Kako i sam priznaje, on je pre rođenja sina živeo potpuno drugačijim životom.

- Živeo sam kao nomad i voleo sam to. Ali sada imam sina i sve se promenilo. Želim da sam u njegovom životu i da utičem na njega koliko je to god moguće – rekao je za Times.

Na ceremoniji otkrivanja zvezde o njegovom radu su govorile kolege, Forest Vitaker i reditelj David Levoks, a došli su da ga podrže i ponosni roditelji Sonia i Kolin. Međutim, sve je iznenadila činjenica da se njegova bivša supruga, Miranda Ker, sa kojom je navodno ostao u odličnim odnosima, nije pojavila. Prošlo je više od šest meseci otkako je slavni par objavio da više nisu zajedno, a slavna manekenka je nedavno rekla kako se veseli slobodi, te planira da je u potpunosti iskoristi.

makonda-tracker