Majli Sajrus: Neutešna nakon gubitka ljubimca

0
Pevačica poznata po čestim objavama svojih statusa i fotografija na društvenim mrežama, s brojnim obožavaocima podelila je i svoju bol zbog gubitka voljenog ljubimca
Majli Sajrus, foto: Twitter
Majli Sajrus, foto: Twitter

Koliki je Majli ljubitelj životinja a posebno pasa, govore njene česte objave fotografija na kojima pozira sa svojim ljubimcima. Ipak, ovog puta fanove je rastužila objavom dirljive fotografije sa svojim psom Flojdom koji je uginuo.

- Danas je drugi najgori dan u mom životu. Ne želim to da kažem naglas jer ne želim da bude stvarno, ali moja predivna beba Flojd je uginula. Slomljena sam. Znam da to ustvari ne mislim, ali volela bih da sam otišla za njim. Ovo je nepodnošljivo. Šta da radim bez njega? – napisala je popularna pevačica kojoj je Flojd bio velika uteha nakon raskida sa Lajamom Hemsvortom.

Majli trenutno nastupa u okviru svoje turneje Bangerz Tour, a povodom svog nadolazećeg koncerta u Bostonu unapred se izvinila obožavaocima.

- Žao mi je što večeras neću biti u punom elementu. Pokušaću da dam sve od sebe, ali osećam se očajno – bila je iskrena pevačica.

Pre dve godine Majli je uginuo pas Lila, a zvezda je i tada bila neutešna.

- Moje srce nikada nije bilo ovako slomljeno. Moja Lila je preminula – napisala je tada mlada pevačica.

makonda-tracker