Kajli Minog: Nisam još sasvim prebolela bivšeg, ali se trudim

0
Jedna od najpoznatijih žena sveta, Kajli Minog, nedavno je prekinula petogodišnju vezu sa španskim manekenom, pa priznaje da se nije u potpunosti oporavila, ali da hrabro korača napred i trudi se da što pre bude potpuno srećna.
Kajli Minog, foto: Profimedia
Kajli Minog, foto: Profimedia

Nešto manje od šest meseci prošlo je od kako je prekinula vezu sa Andresom Velenkosom, ali pevačica je izjavila da nije prošla sve faze raskida.

- Nije prošlo dovoljno vremena od prekida da bih mogla reći da sam ga u potpunosti prebolela. Bilo je noći kada bih zaspala u suzama. Srećom, mi smo još u kontaktu i uživamo u našem prijateljstvu, a ni ja ne sedim više kući uplakana – rekla je Kajli.

Da joj nije potpuno svejedno, ali da se istinski trudi da bude srećna pokazuje nam i to što je priznala kako je Novu godinu dočekala sama, u veoma tihoj atmosferi. 

- Znam da zvučim vrlo tužno, ali nije bilo tako. Ostala sam budna do ponoći i zaista sam uživala. Konačno sam sabrala misli – objasnila je pevačica.

Pevačica je do sada imala nekoliko značajnih veza, ali se nikada ne bi udavala jer je mislila da bi to zakomplikovalo stvari. 

Jedna od njenih prvih ljubavi bio je Džejson Donovan, kolega iz serije Komšije, dok je dve godine bila u vezi sa Majklom Hačinsom, frontmenom benda INXS sa kojim je nakon raskida ostala veliki prijatelj, sve do njegove smrti 1997. godine.

Nakon toga, smuvala se sa Olivijeom Martinezom, koga je upoznala 2002. godine na dodeli Gremi nagrada, a raskinuli su 2007. godine. 

makonda-tracker