Srpske zvezde i plastična hirurgija

0
Mnoge dame sa javne scene prodvrgavale su se različitim estetskim zahvatima. Neke od njih to priznaju, a neke negiraju. Šta im je donela majke priroda, a šta doktori hirurgije, pogledajte i procenite sami.
Foto: Story press, Miloš Nadaždin, Instagram
Foto: Story press, Miloš Nadaždin, Instagram

Suzana Mančić

- U Minhenu sam posetila hirurga jer sam bila odlučna da promenim nešto na sebi – rekla je Suzana za Red carpet, a onda priznala da je operisala nos, grudi, imala korekciju podočnjaka i koristi botoks.


Nakon toga rekla je da redovno koristi botoks jer joj se sviđa što momentalno ispegla borice, kao i to da je srećna što ima toliko metoda koje mogu ublažiti starenje i dati svežinu licu.

Ana Nikolić

Otkrila je da je povećala grudi, ali nikada nije priznala ni jedan drugi korektivni zahvat. 

- Nakon što sam svoje telo dovela do perfekcije, jedino sa čime nisam bila zadovoljna bila je veličina grudi. Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali sa velikim preduslovom – najbitnija je mera – izjavila je Ana Nikolić.

Jelena Karleuša

Priča se da se poigrala sa liposukcijom i ugradnjom silikonskih implatanata u zadnjicu, a ona je priznala samo da je još 1999. povećala grudi.

- Čula sam raznorazne komentare o sebi. Navodno sam sva od plastike. Čak sam čula najstrašniju priču da mi je stomak od plastike. Bože me sačuvaj. Naravno da me to nekada uvredi jer, pobogu, i ja sam živo biće. To su predrasude o meni koje me prate - izjavila je Jelena Karleuša.

Ksenija Mijatović

Jednu od najvidljivijih transformacija i jedina koja je sve to priznala javno jeste Ksenija.

- Ja sam žena 21. veka. Uradila sam to svesno jer prosto je nemoguće zavarati ljude. Uradila sam korekciju grudi i operisala sam nos. Povećala sam gornju usnu. To je sve. Treba čovek to sve da uradi da bi se osećao dobro, da promeni sve što mu smeta. Lepo je biti lep - rekla je ona otvoreno. 

Ceca Ražnatović

Pevačica je otkrila da je grudi sredila u Brazilu.


- To je uradio Brazilac, jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga na svetu. Ne vidim šta je tu čudno, htela sam da imam lepe grudi. Ne stidim se toga i operisaću sve što mi bude smetalo na telu i licu - rekla je Ceca i dodala da povremeno ode u posetu doktoru Brazilcu, čisto da proveri da li je nešto za popravku.

Izvor: Blic

makonda-tracker