Nikola Rokvić: Koliko sam usana poljubio!

0
Mladi pevač Nikola Rokvić uporedo s karijerom brine i o svom obrazovanju, pa uz pripreme za novi album uspešno polaže ispite
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Zahvaljujući rakošnom glasu i hit pesmama Nikola Rokvić je za kratko vreme osvojio publiku. Trenutno najpoznatiji zavodnik na estradi, pored toga što redovno nastupa, nije zapostavio ni obrazovanje. Nikola je uspešan student Akademije umetnosti na smeru Snimanje i dizajn zvuka, a početkom juna položio je jedan od težih ispita na ovom fakultetu, tako da mu je do sticanja diplome ostalo još tri ispita. Za svoje obožavaoce pripremio je iznenađenje, pa će početak leta obeležiti promocijom nove pesme i spota:

- Uskoro treba da promovišem novu pesmu, to je pravi letnji hit spremam i spot za nju koji će publika uskoro moći i da vidi. Još uvek ne znam kako će glasiti tačan naziv pesme, ali deo teksta glasi koliko sam usana poljubio - otkriva Nikola koji će letnje mesece provesti radeći.

- Na odmor planiram da odem tek krajem avgusta kad završim sva zakazana gostovanja - zagonetno je rekao mladi Rokvić ne želeći da otkrije s kim će provesti zasluženi odmor.

Danilo Mašojević

makonda-tracker