Saša Vidić: Nemam upalu mišića, ali imam tremu

0
Srpski kreator koji uvek komentariše srpsku estradu bez dlake na jeziku otkrio je kako se oseća nakon prve emisije popularnog šoua Ples sa zvezdama
Saša Vidić, foto: Vladimir Šporčić
Saša Vidić, foto: Vladimir Šporčić

Saša Vidić, jedan od takmičara trenutno aktuelne emisije, Ples sa zvezdama, koja se emituje na TV Prva, otkrio je da nema fizičkih posledica, jer je u odličnoj kondiciji zbog svakodnevnih treninga. Sa druge strane, ipak se plaši kako će publika reagovati na njegovo plesačko umeće.

- Sve je odlično prošlo, super se osećam i moram priznati da nemam upalu mišića. Ono što me jedino brine je kako ću se pokazati pred publikom – iskreno je rekao Saša.

Pored Vidića, ostale takmičare, Tanju Bošković, Milojka Pantića, Aleksandra Šapića, Milana Kalinića, Igora Lazića Nigora, Tanju Petrović, Lenu Bogdanović, Ivana Mihailovića, Tamaru Paunović, Katarinu Šišmanović, Vanesu Šokčić, Nikoliju Jovanović i Nikolu Nemeševića Nemeša zajedno sa njihovim plesnim partnerima, ocenjuje stručan žiri kojeg čine: Konstantin Kostjukov, Nikola Mandić, Marija Prelević i Aleksandar Josipović.

U voditeljskim ulogama gledamo Irinu Radović i Aleksu Jelića, koji su se odlično snašli u ulozi domaćina.

makonda-tracker