Adil snima pesmu posvećenu Ani Ramadanovski

0
Pevač Adil Maskutović posle višemesečne pauze i turbulentnog života, vraća se na muzičku scenu. Njegovo prvo pojavljivanje nakon skandala sa novopečenom suprugom, Anom Ramadnovski, biće 28. i 29. aprila na Pink music festivalu.
Adil i Ana; foto: Story press
Adil i Ana; foto: Story press

Pevač će pokušati da se domogne pobede sa pesmom u kojoj peva o svom ljubavnom životu, Ani i njihovoj ljubavi.

Mnogi smatraju da sa ovom pesmom Adil i dalje pokušava da ubedi Džejevu kćerku da mu oprosti, ali Ana je za sada neumoljiva i ne želi da mu se vrati.

Oni nije želela da ga krivično goni, niti mu brani da viđa dete, ali na njihov zajednički život stavila je tačku.

Posebno je uvredilo njegovo obraćanje Džeju, koji mu je pomogao u karijeri, a on ga nazvao narkomanom  koji mu pravi probleme jer ima veze u policiji.

- Adil će pevati baladu koju je napisao Bane Opačić. U pesmi je opisana njegova turbulentna ljubav sa Anom, a ljudi koji su je čuli su dali pozitivne kritike već na prvo slušanje. Ceo tim već računa na siguran plasman u finale, a ima i onih koji se nadaju nekom od prva tri mesta – kaže izvor za Kurir.

Na festivalu, pored Adila, naći će se i Goca Tržan, Tropiko bend, Ilda Šaulić, učesnici X Factora Lukijan Ivanović i Aleksa Perović, kao i mnogi drugi čija se imena drže u tajnosti.

makonda-tracker