En Hatavej: Pravila za bračnu sreću

0
Dan digitalne detoksikacije samo je jedno od pravila kojih se pridržava glumica En Hataveij i time održava srećan brak sa Adamom Šulmanom, sa kojim uskoro želi da ima decu
En Hatavej, Adam Šulman,foto: Profimedia
En Hatavej, Adam Šulman,foto: Profimedia

Iako je u braku samo osamnaest meseci, glumica En Hatavej je, čini se, već otkrila sve tajne uspešnog i dugovečnog odnosa među supružnicima. nekoliko vlastitih pravila za bračnu sreću zalepila je i na zim svog doma koji deli sa suprugom, glumcem Adamom Šulmanom.

Jedno od pravila, kako prenosi Daily Mail, jeste da redovno praktikuju dan digitalne detoksikacije.

- Nastojimo da odredimo period u kojem su nam bar dvadesetčetri sata isključeni telefoni i tehnologija i usresredimo se na to da smo zajedno. Iznenađujuće je koliko je to zapravo teško, jer kao zaposlena osoba u moderno doba, morate da budete dostupni drugima. Ali, ja nastojim da ne budem dostupna svima po ceo dan. Jako cenim trenutke koje su rezervisane samo za Adama i mene - objašnjava En.

Tu je i pravilo od dve nedelje, preko kojem ne smeju da budu razvojeni duže od toga.

- Na zidu imamo uokviren ugovor. Ne mogu da kažem da se neporno trudimo da postignemo sve to, ali smo jedno drugome prioritet. Ako moramo da otputujemo, postoji pravilo prema kojem ne smemo da budemo razdvojeni dve nedelje, jer tada počinjete da prigovarate jedno drugome i mislim da ste toliko nervozni da kad osoba koju volite nije kraj vas, počnete da se svađate oko gluposti - priča dalje tridesetjednogodišnja Oskarovka i dodaje kako su deca idući korak u nastojanju očuvanja braka.

- Od šesnaste godine znam da želim da imam decu. Sada sam srela osobu sa kojom želim da provedem ostatak života, pa je majčinstvo idući izazov. To je svakako moj prvi cilj. Želela bih da odgajim predivna ljudska bića - zakljčuje holivudska zvezda.

makonda-tracker