Tamara Eklston: Naša Sofi je baš savršena

0
Bogata naslednica po prvi put je progovorila o majčinstvu i priznala kako joj je rođenje ćerkice iz temelja promenilo život.
Tamara Eklston, foto: Instagram
Tamara Eklston, foto: Instagram

Tamara i njen suprug, Džej Rutland početkom meseca poželeli su dobrodošlicu na svet svojoj ćerkici sa kojom uživaju u njihovoj luksuznoj vili u Londonu.

U intervuu za magazin Hello, Tamara je otkrila kako joj je mala Sofia poputno promenila život i prepričala sve svoje straohve i svoje prave trenutke majčinstva.

- Majčinstvo je najbolja stvar koja mi se dogodila i uživam u svakoj sekundi. Znala sam da ću obožavati ovu ulogu, ali nisam znala da ću je obožavati toliko. Osećam kao da sam rođena da budem majka - priznala je i dodala da joj je rođenje ćerkice okrenulo život naglavačke, ali da se nikada nije osećala srećnijom.

Lepa majka prisetila se i svojih strahova prilikom porođanja, odnosno kako je satima zamišljala kako će izgledati njena ćerkica.

- Kada je Sofia prvi put zaplakala, osetila sam toliko olakšanje! Moj najveći strah je bio da neću čuti njen plač. Džej i ja smo zamišljali kako će izgledati i ispala je savršena! Rođena je sa mnogo tamne kose i prekrasnim plavim očima. kada sam je prvi put uzela u naručje, osećala sam se gotovo pa nestvarno - zaključila je Tamara.

Inače, lepa naslednica pohvalila se i prstenom koji joj je njen dragi poklonio nekoliko dana pred Dana majki.

- Od moje ljubavi, prsten sa savršenim malim imenom Sofija na njemu! Mi smo tri musketara - napisala je Tamara, a ubrzo i objavila fotografiju poklona, koji joj je navodno darivala njena Sofi.

- Prvi Dan majki, tako poseban dan za mene. Ponosna sam što sam majka, to je najlepši osećaj ikad. Ne mogu da opišem rečima koliko volim Sofiu. Naša vezanost je kao ni jedna druga - napisala je Tamara ispod fotografije.

makonda-tracker