Poznati koji su uhvaćeni u krađi

0
Da li je u pitanju kleptomanija ili je samo stvar uzbuđenja? Britni Spirs, Megan Foks, Lindsi Lohan... Sve imaju i više nego dovoljno para, a sve su pokušale da kradu.
Megan Foks, Profimedia
Megan Foks, Profimedia

Megan Foks

Dok je bila u tinejdžerskom dobu, u robnoj kući Wal–Mart na Floridi, Megan je ukrala sjaj za usne od oko 600 dinara. Zbog toga su joj zauvek zabranili ulazak u bilo koji Wal–Mart na celom svetu.

Fara Fovket

Ovu lepu glumicu su dva puta ulovili u krađi odeće. Dok su prodavačice pozvale policiju, Fara bispremila odgovor – prodale su joj robu sa greškom a da to nisu napomenuli, nisu htele vratiti novac a ni zameniti artikl.

Britni Spirs

Njoj se u nekoliko navrata dogodilo da je zaboravila platiti robu koju je uzela. Tako je jednom iz butika išetala u majiciod 17.000 dinara, na benzinskoj pumpi ukrala upaljač, a u seksi šopu ukrala periku.

Lindzi Lohan

Ona zaista ima kradljive prste. U februaru 2011. godine osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada i 120 dana zatvora jer je ukrala majicu od 167.000 dinara. Ona to, naravno, nije odslužila, a pre toga je optužena za još nekoliko krađa. Tačnije, 2008. godine optužena je za krađu krznene jakne od 914.000 dinara, 2010. godine ukrala je Rolex od 2.910.000 dinara, a u avgustu 2012. godine krala je satove i naočare ukupne vrednosti 8.307.000 dinara.

Kristin Kavalari

Imala je izlete koji su uključivali drogu i razne druge okršaje sa zakonom, a da voli živeti na rubu pokazuje i činjenica da su je uhvatili u krađi. Sa tri prijateljice, pokušala je opustošiti prodavnicu Tawny K, ali su je ulovili. Na njenu sreću, vlasnica nije podnela optužbu.

Vinona Rajder

Ovu glumicu su 2001. godine ulovili u robnoj kući Saks Fifth Avenue na Beveri Hilsu, kada je pokušala ukrasti robu u vrednosti 416.000 dinara. Vinona je iz trgovine pokušala da istračati sa Gučijevom haljinom i torbicom marke Mark Džakobs, ali nadzorne kamere, a zatim i policija su je ulovili. Osuđena je na 480 sati društveno korisnog rada i tri godine uslovne kazne.

Dženifer Kaprijati

Svojevremeno je bila najbolja teniserka sveta, što sa sobom nosi i veliko bogatstvo, ali svojevremeno je imala potrebu da krade. Nju su 1993. godine ulovili dok je na Floridi pokušala ukrasti nekoliko prstenova sa štanda. Vrednost nakita imala je 1.200 dinara.

Keša

Krajem 2009. godine Keša je u Nemačkoj odlučila da malo prokopa po kontejnerima u kojim se ostavlja isključivo odeća za Crveni krst. Nije joj bilo neugodno, sve je razbacala, uzela šta joj se sviđa i ostalo ostavila po podu. Ta se odeća inače ne plaća, a namenjena je ljudima koji nemaju novca da sami kupe odeću, što se ne može reći za ovu pevačicu.

Pičes Geldof

Kćerku boba Geldofa nekoliko puta su uhvatili u pokušaju krađe odeće. Ulovili su je u trgovinama Luna + Curious, Urban Outfitters i Carnaby Street.

Tila Tekila

Tila je daleko od prave dame, a to je potvrdila i kada je u kupovini pokušala da ukrade kesu čipsa. Kada su je ulovili, rekla je da je bila veoma gladna i da nije mogla izdržati, a istovremeno joj nije palo na pamet da to plati.

makonda-tracker