Vesna Đogani: Operacija mesec dana nakon porođaja

0
Pevačici Vesni Đogani proradio je kamen u bubregu samo mesec dana nakon porođaja, te je bila neophodna hirurška intervencija.
Vesna Đogani, foto: Story arhiva
Vesna Đogani, foto: Story arhiva

Vesna Đogani je samo mesec dana nakon što se porodila, morala hitno da operiše kamen u bubregu. Ova hitna intervencija sa sobom je povukla i drugi problem. Naime, pevačica je zbog operacije morala da prestane da doji bebu, zbog čega se konstantno osećala depresivno.

- Vesni je mesec dana nakon porođaja naglo pozlilo. Osetila je nesnosne bolove i Đole ju je odmah odveo u bolnicu, gde je utvrđeno da joj je „proradio“ kamen u bubregu i da moraju da je operišu. Vesna je bila uplašena jer se, takoreći, juče porodila, a mora na operacioni sto. Brinula je što ostavlja bebu kod kuće. Zaista se loše osećala zbog svega što ju je snašlo – rekao je izvor kako prenosi Kurir.

On je takođe objasnio da je intervencija prošla kako treba, tako da se Vesna veoma brzo oporavila, ali je problem bio to što zbog lekova više nije mogla da doji.

Pevačica je jedno vreme bila veoma tužna, ali je brzo shvatila da mora da bude jakak kako zbog supruga, Đoleta Đoganija, tako i zbog sina Adrijana i novorođene ćerkice.

Đole Đogani nije hteo da produbljuje razgovor na ovu temu, samo je rekao da je važno da je sada sve u redu.

makonda-tracker