Katarina Šišmanović: Idem do finala!

0
Prvu epizodu novog šoua obeležio je nastup jedne od najpopularnije voditeljke koju već sedam godina gledamo u emisiji Sve za ljubav, i to svojim provokativnim kostimom, ali i plesom.
Katarina Šišmanović, promo foto
Katarina Šišmanović, promo foto

Kako kaže voditeljka, lepota i provokacija su ključne da bi se zablistalo na sceni, a kako možemo primetiti ona toga ima i previše.

- Smatram da je potrebno da se podigne prašina oko nastupa jer to znači da su me odmah zapazili, što je dobro jer je moj cilj da idem do finala, i bilo bi mi veoma žao da ispadnem ranije – rekla je Katarina za Blic.

Ono u šta je za sada sigurna jeste da neće ispasti u sledećeoj sezoni jer već najavljuje pravu cirkusnu tačku sa svojim partnerom, Aleksandrom Veljkovićem.

- On je odličan plesač i sigurna sam da će nas odvesti do samog kraja ovog serijala. Vežbamo tri sata dnevno i nije mi teško, mada nisam baš srećna kada mi zapadne težak zadatak – kroz smeh priča izazona voditeljka.

Šišmanovićka smatra da će pored nje veliku pažnju privući Tanja Bošković i Milojko Pantić, a da konkurencija u ovom šouu uopšte ne postoji jer je glavni cilj humanost.

- Tanja i Milojko Pantić pokazali su da u ovakvom šouu godine nisu bitne, pa verujem da su oni budući favoriti, baš zbog toga – kaže ona i dodaje da se jedino pribojava bivšeg kolege, Milana Kalinića koji, kao i uvek, igra na mačo kartu.

makonda-tracker