Riz Viterspun: Trenutak kada je shvatila ko je muškarac njenih snova

0
Glumica je znala da je Džim Tot pravi muškarac za nju kad je videla da je spreman da je odbrani od pijanca koji je nasrnuo na nju, ali se oduševila i kad je shvatila da je porodičan čovek.
Riz Viterspun; foto: Profimedia
Riz Viterspun; foto: Profimedia

Riz Viterspun imala je dosta slavnih momaka, a čak je bila u braku s jednim. Glumica se 1999. udala za kolegu Rajana Felipea i bili su u braku osam godina. Zajedno imaju 14-godišnju ćerku Avu Elizabet i desetogodišnjeg sina Dikona. Nakon raskida, Riz je bila u vezi s Džejkom Gilanhalom, ali on je, kako se ispostavilo, bio samo prolazna avantura. Krajem 2009. glumica je upoznala svog sadašnjeg supruga, Džima Tota u baru, kada je spasio od nasrtljivog pijanca.



- U klubu mi je prišao neki pijanac kojeg sam te večeri videla prvi put u životu. Bio je toliko pijan da je jedva stajao i govorio. Unosio mi se u lice, drao se i unosio mi se u facu. Nabacivao mi se i to je bilo zaista groteskno. U jednom trenutku pokraj njega stvorio se Džim i zamolio me da oprostim njegovom pijanom prijatelju što je neugodan jer ga je taman ostavila cura pa ne zna šta govori. Pijani prijatelj otišao je, a Džim i ja smo ostali da razgovramo. Spasio me je - ispričala je Riz. Te večeri je zaključila da je Džim jako dobar kad se tako zalaže za prijatelja koji se poneo poprilično neugodno.

Što su se više družili, to joj se više sviđao. Najveći kvalitet kojim je privukao bio je taj što je on porodičan čovek i zato ga je vrlo brzo upoznala sa svojom decom. Tada je znala je da je on onaj pravi za nju.

makonda-tracker