Donovan Lič: Poljubac sa Gvinet bio je nevin

0
Za Daily Mail Donovan Lič ispričao je kakav je njegov odnos sa bivšom devojkom, glumicom Gvinet Paltrou, kao i da li je kriv za raspad njenog braka sa pevačem, Kristom Martinom
Gvinet Paltrou, Donovan Lič, foto: Profimedia
Gvinet Paltrou, Donovan Lič, foto: Profimedia

O raspadu jedanaest godina dugog braka Gvinet Paltrou i Krisa Martina počelo je da se nagađa još pre šest meseci kada su se pojavile fotografije na kojima se glumica ljubi sa bivšim dečkom, Donovanom Ličem. On do danas nije želeo ništa da komentariše o spornom poljupcu koji se dogodio na bejzbol utakmici u Los Anđelesu, ali sada je sve ispričao za Daily Mail.

- Samo smo se opraštali. Bilo je to posve nevino. Sedeli smo u loži vlasnika okruženi sa trideset hiljada ljudi, a do nas je sedelo njeno dvoje dece. To zapravo i nije okruženje za tajno razmenjivanje nežnosti. Ali zbog snimljene fotografije, preraslo je u nešto više. Njen život je neprestalno pod lupom. Gvinet i ja smo oduvek bili bliski i smatram da mi je ona jedna od najboljih prijateljica. Imamo gomilu zajedničkih prijatelja – ispričao je četrdesetšestogodišnji glumac dodavši kako je njihva romansa započela i završila se davno.

Osvrnuo se i na odnos četrdesetjednogodišnje plavuše i njenog četiri godine mlađeg supruga.

- Jedino što sam ja video je par koji je jako zaljubljen. To je moje lično iskustvo. Divni su roditelji. Njihova veza je izazivala zavist. Ona je definitivno imala prelep život – ima porodicu, decu, karijeru – rekao je Donovan.

Ali ona nije jedini muškarac sa kojim se Gvinet povezivala poslednjih nekoliko meseci.

Spominjali su se i advokat Kevin Jorn, izdavač Luk Janklou, producent serije Glee, Brad Falcuk i milijarder Džef Sofer, koji je trenutno u braku sa bivšom manekenkom El Makperson.

Juče su se pojavili natpisiprema kojima glumičina majka, Blit Daner moli ćerku da spasi svoj brak sa frontmenom grupe Coldplay.

- Stvarno je uzrujana. Voli Krisa – rekao je anonimni izvor.

Ali čini se da Gvinet nije poslušala majčin savet, jer je isti dan objavljeno kako se slavna plavuša doživljava slobodnom i spremna je da nađe novog dečka. Kris se, pak odnedavno povezuje sa modelom i voditeljkom, Aleksom Čung.

makonda-tracker