Šta je mala Nort uradila Kanijeu tokom snimanja Vogue naslovnice?

0
Prilikom svog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, Kim Kardašijan je pričala o utiscima sa fotografisanja za novi broj časopisa Vogue, te se setila i anegdote koju je priredila mala Nort.
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Facebook
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Facebook

Prilikom snimanja za ovaj veoma popularan modni magazin, Kim i njenom parteneru Kanije Vestu pridružila njihova ćerka Nort, koja je pozirala u stilu velike zvezde.

Međutim, ona nije mogla dugo da se zadrži u svetu odraslih i vrlo brzo se vratila bezbrižnom ponašanju svojih vršnjaka. Kim je otkrila šta je to njena ćerka uradila dok je pozirala sa svojim ocem.

- Nort se ispiškila po njemu u tom trenutku, Pokušavao je da mi to kaže, ali nisam ga čula. Morala sam kasnije da ustanem i očistim i nju i njega. To je divna uspomena - rekla je Kim kroz smeh.

Najpoznatija iz klana Kardašijana rekla je i da je počastvovana jer je dospela na naslovnu stranu prestižnog modnog magazina. To je nešto o čemu je godinama maštala i san joj je konačno ostvaren.

Ona je na tom mestu nasledila velika imena iz modne, muzičke i filmske industrije, a ona i njen verenik izabrani su od strane same Ane Vintur, višegodišnje urednice najpopularnijeg modnog časopisa na svetu.

makonda-tracker