Bijonse uz suze završila turneju

0
Višestruka dobitnica Gremija turneju je započela u aprilu prošle godine u Srbiji, a njen poslednji nastup bila je lisabonska arena, gde se lepa pevačica slomila i održala govor zahvalnosti svima koji su je partili na njenom privatnom i profesionalnom putovanju
Bijonse, foto: screenshot
Bijonse, foto: screenshot

Nakon mnogo meseci provedenih na pozornici, Bijonse je poslednji koncert u sklopu turneje Mrs. Carter Show održala u četvrtak u Portugalu. U prepunoj lisabonskoj areni, lepa pevačica se rasplakala i odlučila da brojnim obožavaocima iskaže zahvalnost zbog podrške koju su joj pružali. Tehničkoj ekipi je rekla da upere svetla pozornice na nju kako bi je svi mogli dobro da je vide.

- Ako ne znate, večeras je moj stotridesetdrugi koncert. Večeras je poslednji koncert Mrs. Carter Show-a. Sa turnejom smo počeli pre godinu dana i želim da vam kažem da je ovo bilo neverovatno iskustvo - rekla je pevačica.

U istoj godini Bijonse je krenula na turneju, tajno snimila i izdala hvaljeni album, te proslavila i petu godišnjicu braka sa suprugom, Džej Zijem. Koncerte je odžavala na čak četiri kontinenta, a ulaznice su se u najvećim svetskim gradovima, prodavale u rekordnim rokovima.

- U ovoj godini zajedno smo potrošili mnogo toga, nastup na Super Bowl-u, snimanje video spotova za moj novi album i održali sve te koncerte. Kada sam započela turneju, moje dete nije ni prohodalo. Samo želim da znate koliko sam srećna. Hvala vam svima. Hvala vam što ste mi omogućili karijeru. Kada sam padala, vi ste me dizali. Kada sam bila gladna, vi ste me nahranili. Želim da vam dam svoju svetlost – kroz suze je rekla Bijonse svojim obožavaocima širom sveta i otpevala pesmu XD.

Pogledajte:

makonda-tracker