Anabela: U slavu kumstva sa porodicom Ražnatović (FOTO)

Ćerke pevačica Svetlane - Cece Ražnatović i Anabele Atijas, Anastasija i Luna, svoje prijateljstvo podigle su na viši nivo i okumile se, a nakon ove ceremonije usledila je žurka na kojoj je Luna proslavila svoje punoletstvo.
1
1 / 13 Foto: Privatna Arhiva

Pevačica Anabela Atijas (39) i njen suprug Andrej Atijas (28) nakratko su iz Sarajeva doputovali u Beograd kako bi organizovali proslavu punoletstva pevačicinoj najstarijoj ćerki Luni.

Zabava je upriličena na splavu Akapulko na koji je pristiglo tridesetak zvanica ponosne slavljenice čiji je divan dan otpočeo dirljivom porukom koju joj je na društvenoj mreži Facebook uputila mama Anabela. 

- Bilo je to pre osamnaest godina, osmi mart u 13.25, kada sam prvi put držala svoju prelepu devojčicu u rukama. Bila sam mlada, jako mlada. Ali želela sam bebu i Luna je bila ta jedina za mene. Sećam se početka svoje trudnoće, kako sam je sanjala tamnoputu, svetlih očiju, punih usnica i takvu sam je dobila. Ovo vreme baš je proletelo. Trepnula sam i već sam slavila njen prvi rođendan, opet sam trepnula i pošla je u prvi razred, pa opet, krenula je u srednju školu, postala devojka, odgovorna, samostalna, samouverena, talentovana, dobar, pošten čovek, moj ponos, najbolje od mene! Luckasta šmizla, simpatično trapava. Kada se smeje ceo svet zasvetli oko nje - izjavila je Anabela i završila u razneženom tonu.

- Bebo moja, moja slatka devojčice, danas na tvoj rođendan, želim ti zvezde. Želim za tebe sve i na to dodajem beskonačnost! Želim ti veliku ljubav, gde god je nađeš. Želim da ti se snovi ostvare, a ako se ne ostvare, da ih sama ostvariš. Želim ti i tugu jer te ona čini snažnijom i kad je prevaziđeš da osetiš tu moc užitka, pobede... i uživaš istinski u momentima sreće. Nebo moje, ja znam da ćeš ti uvek biti moja i ja ću biti tvoja. Zato što si ti došla iz mojih snova, a to je večnost - napisala je ponosna  mama punoletne Lune Đogani koja je tokom proslave ćerkinog rođendana objasnila i šta joj je prolazilo kroz glavu dok je pisala o svojoj najstarijoj devojčici. 

- Dok sam to pisala, prisećala sam se momenata kada sam je prvi put privila na grudi i čula njen prvi plač, ali najupečatljiviji je onaj momenat dok pišem kako je ona moja za ceo život i da sam ja njena - kaže Anabela čiju naslednicu je devetog februara krstila Anastasija Ražnatović. 

- Istina je da sam joj kuma. Veoma sam ponosna na tu činjenicu i drago mi je što je baš mene pitala da je krstim - kaže ćerka Cece Ražnatović. Inače, ovo veliko prijateljstvo datira odavno, a od kada se Anabela preselila u Bosnu, Luna je česta gošća u domu Ražnatovića.

- Otkako je moja majka otišla u Sarajevo, Ceca mi dođe kako druga mama. Zajedno s njima provodim dosta vremena i mnogo mi znače. Anastasiju obožavam jer je na prvom mestu kvalitetan čovek, a onda i sve ostalo. Presrećna sam što smo se okumile i što su prisustvovali proslavi mog rođendana na kojoj sam se divno provela – objašnjava Luna i ističe kako je najpopularnija pevačica sa ovih prostora bila zadužena i za njen stajling, pošto joj je za punoletstvo poklonila prelepu haljinu. 

- Pomogla sam u odabiru slavljeničke haljine i odlično joj stoji. Još ne razmišljam o proslavi svog punoletstva, trenutno mi je škola prioritet i kada dođe vreme onda ću sve organizovati - kroz smeh će Anastasija (15,5) koja je nedavno sa Kipra prešla u Beograd i nastavila školovanje u istoj školi koju pohađa i njen stariji brat Veljko (17) kojeg su pojedini mediji svojevremeno spajali sa Lunom Đogani na čiji rođendan je došao u društvu Maše Terzić, ćerke predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića.

- Luna i ja smo prijatelji i nikada nismo bili u vezi. Otkako sam srećan sa Mašom, mediji me više ne povezuju sa drugim devojkama jer za tim nema ni razloga - siguran je Cecin sin koji je zajedno sa sestrom do kasno u noć uživao u Luninoj proslavi.

Dva sata nakon ponoći presečena je slavljenička torta, a goste su zabavljali članovi standardne subotnje postave na Akapulku, Katarina i Acko.

Dok su joj se deca provodila na Luninom rođendanu, Ceca je pevala u Frankfurtu u sklopu nastavka turneje Poziv.

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker