Indira Vladić: Venčaćemo se u maju

0
Atraktivna pevačica Indira Vladić odlučila je da po drugi put stane na ludi kamen i venča se sa preduzetnikom Miroslavom Levakom s kojim je više od godina dana u emotivnoj vezi.
Foto: Story press
Foto: Story press

Pevačica grupe Colonia Indira Vladić (40) i bodibilder i preduzetnik Miroslav Levak odbrojavaju dane do trenutka kada će se jedno drugom zavetovati na večnu ljubav. Harizmatična pevačica i njen verenik venčaće se u maju pred stotinak članova porodice i najboljih prijatelja, a srećnu vest potvrdili su i za Story. 

- Istina je da je svadba u maju. Odabrali smo taj mesec jer jednostavno volimo proleće, a lepo nam se uklopilo i zbog obaveza koje imamo – pojasnila je pevačica koja je već izabrala venčanicu u kojoj će zablistati te večeri. Indira je pri odabiru takozvane kraljice svih haljina pazila da se u njoj oseća udobno, ali isto tako da zrači elegancijom i seksepilom. Kako se bliži njen dan iz snova, ona ne krije da je uzbuđena i na neki način nestrpljiva. 

- Naravno da se radujem, ali ne želim da komentarišem bilo kakve spekulacije na temu našeg venčanja. Ne želim da od toga pravim predstavu – nastavila je u istom tonu vesela Slavonka koja ima jasnu predstavu ljubavi i kvalitetnog odnosa, baš kao i njen budući suprug. 

- Ljubav je za mene uzajamno poštovanje, to je kada znate da u svakom trenutku možete računati jedno na drugo, sigurni ste da će on uvek biti tu ako zatreba, kada vam je sreća vašeg partnera ispred vlastite, njegov osmeh najlepši dar, a njegov zagrljaj najsigurnije mesto na svetu – pojasnila je pre godinu i po dana Indira za magazin StoryBook i priznala da u odnosu, bilo da je reč o emotivnom ili prijateljskom, uvek insistira na poštovanju i iskrenosti.

- Poštujemo se i uvažavamo kao osobe, odani smo i verni jedno drugom i među nama ne postoje tajne. Ako toga nema, nismo jedno i nismo zajedno. Vrlo jednostavno, zar ne  – nastavila je Indira u istom tonu, a potom je priznala kako bi volela  da se ostvari kao majka, ali i da joj ideja o usvajanju nije strana.  

- Ne mogu da vam opišem koliko se radujem deci, ali ljudi priželjkuju, a Bog određuje. Kada je o usvajanju reč, mnogi o tome počinju da razmišljaju ukoliko ne mogu da se ostvare kao biološki roditelji. Volela bih da postanem majka, ali prvo želim da rodim svoje dete, a onda ću eventualno razmišljati o usvajanju - zaključila je ova harizmatična muzičarka, a identično razmišlja i njen partner koji joj je na dan veridbe obećao kako će ostatak života posvetiti njenoj potpunoj sreći, što će ponoviti i na dan venčanja. 

Piše: Jadranka Tomić

makonda-tracker