Šakira zabranila dečku snimanje reklama s manekenkama

0
Nakon što je slavni fudbaler Žerar Pike nedavno zabranio zanosnoj kolumbijskoj pevačici snimanje spotova s muškarcima, Šakira je rešila da uzvrato udarac.
Žerar Pike i Šakira, foto: Profimedia
Žerar Pike i Šakira, foto: Profimedia

Čini se da slavnom paru sasvim odgovara ovakva vrsta odnosa!

Naime, nakon što je Pike izjavio da mu jako smeta kada njegova devojka snima spotove sa obnaženim muškarcima, lepa kolumbijska pevačica rešila je da uradi isto, te je svom dečku zabranila snimanje reklama sa zanosnim manekenkama.

- I ja imam svoja pravila! Ova medalja ima dve strane. Ni on ne sme da radi sa modelima! – rekla je Šakira za portal E!Online.

- Mi smo jedan od onih parova koji se međusobno neprestano guše. To je dobro kada je vaš muškarac zaštitnički nastrojen. To je njegov posao, tako da zna kako se to radi – dodala je Šakira.

Možda uzrok ovim zabranama leži u činjenici da su pevačica i fudbaler svoju vezu započeli upravo kada se on pojavio u njenom spotu za numeru Waka Waka, pa se pribojavaju da se takva situacija ne ponovi ali sa nekom drugom osobom.

- On je jako teritorijalan tip muškarca. Budući da mi je zabranio snimanje videospotova s muškarcima, čini se da i ja moram da napravim istu stvar njemu. O tome smo razgovarali u više navrata i – sviđa mi se to. Volim to što me štiti i vrednuje na takav način da neće dopustiti nekom drugom muškarcu da mi dodiruje bedra – zaključila je lepa pevačica.

makonda-tracker