Kim Kardašijan o snimanju naslovnice za Vogue: Osećala sam se kao Keri Bredšo

0
Starleta je u intervju sa Setom Majersonom pričala o svom iskustvu sa snimanja naslovnice za prestižni Vogue, te je sa gledaocima podelila i malu nezgodu koja se tom prilikom dogodila.
Kim Kardašijan, foto: screenshot
Kim Kardašijan, foto: screenshot

Kim Kardašijan pojavila se u emisiji Late Night with Seth Meyers i otvoreno pokazala oduševljenje pojavljivanjem na naslovnici Vogue-a.

- Sama činjenica da sam stavljena u istu rečenicu sa svim tim predivnim ljudima, koji su krasili naslovnicu Vog-a, ogromna je čast. Ana Vintur je odabrala nas – a znam da se to ne događa često. Rekli su nam da je Kanije prvi reper koji se pojavio na naslovnici, a ja prva rijaliti zvezda. Sve to zajedno i meni i Kaniju predstavlja veliku privilegiju. U jednom trenutku sam se osećala kao Keri Bredšo iz serije Seks i grad – rekla je Kim i dodala kako je snimanje za Vogue bio njen dugogodišnji san.

Na samom snimanju dogodila se i jedna nezgoda koju je starleta odlučila da podeli sa gledaocima.

- Tačno u trenutku snimanja slike na kojoj smo svo troje, Nort se popiškila na Kanijea. On je pokušavao to da mi kaže, ali ga ja u početku nisam čula. U jednom momentu sam morala da ustanem i da očistim i nju i njega – kroz smeh je rekla Kim.

Na pitanje Seta kako napreduju planovi za venčanje, Kim je priznala da je Kanije veoma kreativan i sabran u trencuima kada onda podlegne pritisku.

makonda-tracker