Dženifer Lopez: Moj jedini cilj je da ostanem iskrena sebi

0
Prelepa latino pevačica progovorila je o nadolazećem albumu, te iskreno priznaje kako se nalazi na životnoj prekretnici
Dženifer Lopez, foto: Profimedia
Dženifer Lopez, foto: Profimedia

Iako bi neko mogao pretpostaviti drugačije, kako i sama priznaje, Dženifer ima još mnogo toga da se nauči u životu. Zanosna pevačica trenutno snima svoj deseti studijski album, koji bi trebalo da izađe u junu. Kako se nikada nije libila da govori o svojim ljubavnim i životnim prekretnicama, tako je i u intervjuu za PopCrush otkrila kako su sva njena različita životna iskustva utkana u ovaj album. Pevačica je takođe priznala i koliko je uživala snimajući spot za pesmu I Luh Ya Papo.

- Bilo je zabavno. Da vam kažem nešto, muškarci rade takve spotove već godinama jer je to zabavno! Reditelj se dosetio da preokrene rep video, tako da umesto devojaka u kupaćim budu muškarci u kupaćim! I ja sam umesto nežne devojke bila reper – rekla je lepa pevačica.

Što se tiče procesa snimanja njenog desetog albuma, Džen kaže da se on razlikuje od drugih studijskih albuma te da je odlučila da uloži mnogo vremena i sav trud u nastojanju da ostane iskrena.

- Moj jedini cilj je da ostanem iskrena sebi. Razvela sam se. Mnogo stvari se dogovodilo u mom životu. Stvarno sam osećala da sam na prekretnici u mom životu. Ono što sam shvatila je da uvek moram biti ja. Ako nečemu pristupam kreativno, moram biti svoja. Pesme na albumu govore o različitim razdobljima u mom životu u različitim razmišljanjima o ljubavi. Svaki trenutak ili emocija koju sam imala, dan koji sam se osećala na određeni način... Sve je to satkano u pesmi i prezentirano na način tako da se i ostali mogu poistovetiti sa tim osećajem. Ovaj album u potpunosti oslikava mene i u muzičkom i u emocionalnom smislu – zaključuje Džen.

makonda-tracker