Lejdu Gaga: Potpuno sam podložna svom dečku

0
Iako mediji vole da tepaju Lejdi Gagi da je jedna od jahačica novog vala feminizma, kada se radi o ljubavi kontroverzna pevačica peretvara se domaćicu pedesetih godina prošlog veka
Lejdi Gaga, Tajlor Kinej, foto: Profimedia
Lejdi Gaga, Tajlor Kinej, foto: Profimedia

Iako Lejdi Gaga ima potpunu kontrolu na pozornici i ispred kamere, čini se da u ljubavi vodjstvo prepušta svom muškarcu. Kontrovezna pevačica je u radijskom intervjuu za The moning mash up priznala da je potpuno podložna svom dečku, Tajloru Kineju.

- Isina je. On ima potpunu kontrolu. Kada smo kod kuće, skidam potpetice i pravim mu večeru. On ima posao i jako je zauzet. Ja po ceo dan moram da držim sve konce u rukama i poslednje što želim je da dođem kući i da njemu naređujem. Nije dobro za vezu da govorim muškarcima šta da rade – rekla je Lejdi Gaga.

Pevačica je sa svojim dečkom zejdno od 2011. godine, kada su se upoznali na snimanju njenog vlastitog video spota za pesmu You and I, a Gaga tvrdi da je on napravio pravi potez.

- Snimali smo scenu i sećam se da me je poljubio iako to uopšte nije bilo u scenariju. Sećam se da sam pomislila Je li ovo bio pravi poljubac ili…? Budući da on nije ništa rekao, samo smo nastavili sa snimanjem – rekla je muzičarka u nedavnom intervjuu za The Ellen DeGeneres Show.

Za sve one koji bi pomislili da Tajlor ima preobičnu lićnost za ekstravaganstnu osbobu poput Gage, pevačica kaže da su stvari potpuno suprotne.

- Zapravo on je potpuni čudak i međusobno nadoponjujemo svoju ekcentričnost. Na kraju dana, on je moj najbolji prijatelj. Imati ljubavnika i najboljeg prijatelja u jednoj osobi je najveći blagoslov – zaključila je zaljubljena pevačica.

makonda-tracker