Katarina Radivojević zagrizla Veliku Jabuku

1
Najpopularnija glumica mlađe generacije, prepoznatljiva po ulogama u filmovima Čarlston za Ognjenku, Zona Zamfirova, Potraga za srećkom, Lavirint, započela je svoju internacionalnu karijeru u predstavi Painkillers u njujorškom teatru Row
foto: promo
foto: promo

Energična, strastvena, posvećena svom pozivu, Katarina Radivojević hrabro se otisnula u grad koji nikada ne spava, gde privodi kraju pripreme za premijeru predstave Painkillers, koja će u WorldTreeProdukciji, imati premijeru 19. juna u teatru Row, na Tajm skveru u Njujorku.

Dramu Painkillers napisala je Neda Radulović, a u internacionaloj podeli i na engleskom jeziku režira je Sanja Beštić.

Ovo je komad o neiskrenosti u odnosima, popunjavanju praznine površnim stvarima, sopstvenom odrazu u ogledalu i suočavanjem sa lažnim predstavljanjima, našim svakodnevnim novim Ja. Komad je tematski provokativan, vrlo aktuelan, moderan i ironičan.

Na repertoaru pozorišnog kompleksa teatra Row, u teatru Lion, predstava će se igrati od 19. do 28. juna. Uz Katarinu Radivojević u komadu igraju i Amerikanka Bridžit Storm, Italijanka Ticijana Kosentino i Australijanac makedonskog porekla Toni Naumovski. Scenograf je Jakub Ciesielski iz Poljske, a kostimograf Irena Canković iz Srbije.

makonda-tracker