Eni Libovic: Stidim se fotografija Kim Kardašijan i Kanijea Vesta

0
Nakon velikog broja negativnih komentara upućenih na račun Vogue naslovnice na kojoj su Kim Kardašijan i Kanije Vest, konačno se oglasila i autorka fotografija, čuvena Eni Libovic.
Eni Libovic, foto: Profimedia
Eni Libovic, foto: Profimedia

Žena koja je fotografisala imena kao što su Džon Lenon i Joko Ono (i to na dan kada je ubijen, 22. januara 1981), kraljicu Elizabetu II, Majkla Džeksona i mnoge druge je u svoj CV na kom joj mnogi zavide, dodala još jedan detalj: slikanje Kim i Kanijea za Vogue.

- Eni prezire te fotografije. Smatra ih užasnim, neprihvatljivim. Kompletan set je osmislio Kanije. On se bukvalno u sve mešao, diktirajući gde će šta da bude, kako će ko da stoji, pa je slobodno mogao i sam da fotografiše. Eni uopšte nije zadovoljna kako su slike na kraju ispale. Oseća se kao da se prodala - izjavio je neimenovani izvor.

Urednica magazina Vogue Ana Vintur koja je svojim postpukom razočarala mnoge poštovaoce modne Biblije, pre neki dan je sama prokomentarisala fotografije.

- Što se naslovnice tiče, moje mišljenje je da su oboje vrlo privlačni i šarmatni na njoj, i da je to u potpunosti bila naša ideja – izjavila je.

makonda-tracker