Zavirite na snimanje novog broja Vogue-a sa Kim Kardašijan i Kanijeom Vestom (VIDEO)

0
Nakon što je objavljivanje naslovnice sa slavnom starletom i njenim verenikom izazvalo lavine negodovanja, sada smo dobili priliku da zavirimo na snimanje unutrašnjosti najnovijeg broja modne biblije.
Kanije Vest i Kim Kardašijan, foto: Screenshot
Kanije Vest i Kim Kardašijan, foto: Screenshot

Fotografije je snimila slavna Eni Lebovic, a na jednoj od njih malena Nort leži u zagrljaju svog oca, slavnog repera Kanijea Vesta obučenog u kožne pantalone, dok mama Kim blista u raskošnoj beloj haljini. Druga fotografija prikazuje srećni par u trenutku poljupca.
 
I dok je reality zvezda otkrila da joj je naslovnica Vogue-a ostvarenje svih snova, modni svet smatra da apsolutno ničim nije zaslužila tu čast, te da je tu naslovnicu za nju kupio njen verenik koji je potegao sve moguće veze.
 
- Kim ne želi da troši svoje vreme na negativne komentare. Ostvarila je svoj san i jako je zahvalna Ani Vintur, koja joj je sve to omogućila. Na ostalo se ne obazire - rekao je izvor blizak slavnom paru.

Kim je o naslovnici pre objavljivanja obavestila svega nekoliko ljudi, a nakon toga je na svom Twitter-u s obožavaocima ponosno podelila sliku.

- To je bila velika tajna. I ono malo ljudi koje je znalo za to, moralo je da se zavetuje na ćutanje -  otkrio je isti izvor za Daily Mail.
 
Snimanje je trajalo dva dana u Los Anđelesu.

makonda-tracker