Dženifer Aniston: Nekoliko reči o zdravom životu

0
Glumica, koja je svoju popularnost stekla po ulozi Rejčel u seriji Prijatelji, poznata je po brizi o svom telu,
Dženifer Aniston, foto: profimedia
Dženifer Aniston, foto: profimedia

Iako je zaista naučila da prihvati svoje godine, lepa četrdesetpetogodišnjakinja priznaje kako joj smeta kada ljudi kažu da izgleda dobro za svoje godine.

- Godine se uvek napomenu kada je reč o ženama. Iz nekog razloga, za muškarce ne vredi isto – rekla je Dženifer za WWD.

Glumica je objasnila i zašto su danas muškarci i žene u mnogo boljoj kondiciji nego što su to bile prethodne generacije.

- Danas su četrdesetogodišnjaci mnogo zdraviji nego što su bili pre trideset godina. Bilo je to drugačije vreme. Mi smo danas informisani i zato znamo kako da se brinemo o sebi – objasnila je Dženifer.

Zaista, Dženifer je poznata po izrarazitoj brizi o telu, što se jasno i vidi na njenoj zavidnoj figuri.

- Znamo da je naše najzdravije gorivo organska i neprocesuirana hrana. Znamo sve o važnosti unosa vode u naše telo kao i koliko je bitno iz prehrane izbaciti nezasićene masti. Pre to jednostavno nismo znali, niti smo imali tehnologiju, koju imamo danas – dodala je Anistonova.

Njena odlučnost da ostane fokusirana na zdravlje, nije joj samo pomogla fizički, već joj je to osiguralo pregrš novih filmskih angažmana. Naime, lepa Džen i dalje uspeva da dobije super seksi uloge. A šta više, dobija više takvih ponuda, nego što je to bio slučaj pre dvadeset godina.

U novembru izlazi drugi nastavak filma Kako se rašiti šefa, u kojem će Anistonova reprizirati ulogu lude i seksualno nezasite stomatološkinje, Džulije Haris. Kolege u filmu su joj Kris Pine, Džason Betman, Kevin Spejsi, Džejson Sudeikis i Kristofer Valc.

- To mi je jedna od najdražzih uloga. Bilo je to zabavno, zločasto i blesavo iskustvo! Uvek mije bio san da radim sa muškarcima – zaključila je Džen.

makonda-tracker