Urnebesno: Da li ste pročitali pismo Viktorije Bekam upućeno Ani Vintur?

0
Brojne zvezde već su javno negodovale činjenicu da će se Kim i Kanje naći na naslovnici Voguea, a nizu besnih reakcija sada je dodato i navodno pismo Viktorije Bekam.

Ipak, iako pismo nije zaista napisala Viktorija, ipak je uspelo da zasmeje do suza obožavaoce ovog modnog magazina širom sveta.

Naime, internet portal Love and Knuckels odlučio je da se našali sa ovom velikom vešću, pa su objavili navodno pismo bivše Spajsice, danas uspešne dizajnerke Viktorije Bekam, urednici Voguea Ani Vintur.

Prenosimo pismo u celosti:
 
Draga Ana,
 
Šta još da učinim?
 
Izvadila sam silikone iz grudi i isekla ekstenzije. Ne nosim ni francuski manikur i negujem prirodan izgled kože. Pravim se da čitam knjige. Obavezala sam se i da se neću smejati u javnosti. Umirem od gladi jer nisam pojela ništa osim graška i biljnog čaja već tri godine.
 
Ja sam ikona stila i svaka modna kuća želi da nosim njihovu odeću. Svi od kraljice Ranije do Jolande iz Domaćica sa Beverli Hilsa nose moju odeću. Kim smanjuje haljine Toma Forda da izgledaju kao topići i prodaje leopard helanke. Znaš ko nosi njenu odeću? Moj treći asistent kaže da to nosi devojka koja radi na blagajni second hand shopa.
 
Znaš li šta sam ja nosila na kraljevskom venčanju kad sam bila trudna osam meseci?! Nosila sam sopstvenu kolekciju, plavu haljinu koju sam kombinovala s Loboutin štiklama. Seti se što je ona nosila na Met Galu - nosila je kauč!
 
Jesu li oni zaista par o kojem se najviše priča? David je međunarodna sportska zvezda, model i filantrop. Njen dečko nosi obične prevelike majice i ne može prodati ulaznice za svoje koncerte. On ima zlatni zub i gramatika mu je loša, a ja sam pevala u grupi Spice Girls.
 
Draga, Ana šta još da učinim?
 
S poštovanjem,
 
Viktorija

makonda-tracker