Dženifer Lopez: Razvod mi je promenio mišljenje o ljubavi

0
Četrdesetčetvorogodišnja pevačica uvek je otvoreno govorila o svojim ljubavima, a sada je otkrila i da su se sve faze njenog ljubavnog života odrazile na njene albume.
Dženifer Lopez, foto: Profimedia
Dženifer Lopez, foto: Profimedia

Poznata glumica i pevačica Dženifer Lopez izgleda bolje nego ikada, a kako kaže, tako se i oseća. Trenutno snima svoj deseti studijski album koji još nema ime, a trebalo svetlost dana bi trebalo da ugleda u junu.

- Ljubav je moja tema. Oduvek je i bila. Ali ono što sam mislila o ljubavi kada sam snimala prvih devet albuma razlikuje se od onoga što mislim sada nakon svega što sam prošla - rekla je popularna Džej Lo za portal Popcrush.com.

Pevačica je uvek bila iskrena o svojim ljubavnim brodolomima, a sve faze u njenom ljubavnom životu odrazile su se i na njene pesme. Na novom, desetom, albumu radi već više od godinu dana i odlučila je da bude potpuno iskrena.

- Razvela sam se. Puno stvari se dogodilo. Stvarno sam osećala da je to prekretnica u mom životu. Ono što sam shvatila jeste to da uvek moram biti ja. Ako nečemu pristupam kreativno, moram biti svoja - rekla je slavna Dženifer i dodala da je još uvek ona ista devojka koja je oduvek i bila, a  da je vremenom samo odrasla i stekla više iskustva.

Podsećamo, Dženifer se od Marka Entonija, s kojim ima blizance Maksa i Emu, razvela 2011. godine, a sada je u vezi s dvadesetšestogodišnjim plesačem Kasperom Smartom.

makonda-tracker