Emina: Ilma mora emotivno da sazri

0
Nakon završetka finala X Faktora Adria, pevačica Emina Jahović odgovarala je na pitanja o samom takmičenju, ali je novinare najviše interesovao njen odnos sa bivšom učesnicom, Ilmom Karahmet
Emina Jahović, foto: screenshot
Emina Jahović, foto: screenshot

Ilma Karahmet nedavno je bila u žiži medijske pažnje zbog sukoba sa pevačicom i članicom žirija X Faktora, Eminom Jahović, a sada su novinari imali prilike da poslednji put postave pitanja Emini i stave tačku na sve spekulacije o njihovom odnosu.

- Ja se slažem da su Ilma i Danijel jednako kvalitetni vokali i da ona je bukvalno u rangu sa svetskim zvezdama kao što su Selin Dion, Vitni Hjuston i tako dalje. Ali mislim da ona sa svojih trinaest godina treba da raste sa svojim vršnjacima i da emotivno sazri kako bi podnela...Ovaj posao nije na žalost samo ovo što vidimo ovde, ovaj sjaj i konfete. Iza ovog posla postoje mnoge velike odgovornosti: mora da se obezbede materijalne mogućnosti i da se obezbedi tim stabilnih ljudi. Mi smo se za ovu decu brinuli i borili. Profesionalci smo u ovom poslu, znamo šta radimo i čime se bavimo. Oni će sada biti prepušteni sebi samima i njima će biti jako teško da nastave svoju karijeru. Ali ukoliko mi se Ilma bude obratila, naravno da ću biti tu, kao i za sve - rekla je Emina, a na pitanja da li je presurovo ovo što se desilo Ilmi odgovorila je potvrdno dodavši da bi trebalo da bude zabranjeno da se takmiče učesnici mlađi od šesnaest godina.

- Da sam se ja pitala ja bih rekla šesnaest plus, zato što mislim da sa šesnaest godina već možeš da emotivno podneseš neke stvari, a sa trinaest može se desiti da se sruše snovi i da se stvore neki problemi i kasnije. Međutim, ja nisam odgovorna za te odluke, ja sam član žirija, koji radi svoj posao i imam prava na svoje mišljenje, a produjcija je ta koja određuje pravila. Kao i takmičari i mi smo izabrani i mi imamo svoj zadatak - izjavila je Emina, rekavši i da je veoma ponosna na Lukijana, koji će vrlo uskoro objaviti svoju novu pesmu.

makonda-tracker