Kris Hemsvort postao otac blizanaca

0
Nakon ćerkice, koja danas ima dve godine, glumački par Elsu Pataki i Krisa Hemsvorta razveselilo je i rođenje dva dečaka čija imena za sad još nisu otkrivena javnosti.
Kris Hemsvort, Elsa Pataki, foto: Profimedia
Kris Hemsvort, Elsa Pataki, foto: Profimedia

Slavni par došao je u bolnicu Cedars-Sinal Medical Centre u Los Anđelesu u četvrtak, a srećnu vest o rođenju dva mališana potvrdio je njihov PR, ne otkrivši kako se dečaci zovu.

Da nakon dvogodišnje ćerkice Indi očekuju još jedno dete, Kris i Elsa objavili su krajem prošle godine, a da će dobiti blizance potvrdili su u januaru mesecu.

Španska glumica i zvezda filma Fast and furious, bila je u vezi sa Edrijenom Brodijem i Oliverom Martinezom, a kako je jednom rekla, potpunu sreću je pronašla sa sedam godina mlađim Hemsvortom, kojeg je upoznala 2010. godine.

- Kada sam počela da izlazim sa Krisom, pomislila sam da je ovo prava opuštajuća veza bez problema i svađa. Volim to što je on odličan otac. Kada ga vidim sa Indijom i sama činjenica da je toliko želeo porodicu sa mnom – to je ono što me najviše privlači kod njega – rekla je jednom tridesetsedmogodišnja Petaki.

makonda-tracker