Kameron Dijaz: Srećna sam što imam ovakve prijatelje

0
Američka glumica Kameron Dijaz smatra sebe srećnicom jer u krugu najbliskijih prijateljica ima koleginice Dru Barimor, Riz Vinterspun i Gvinet Paltro.
Kameron Dijaz, foto: Profimedia
Kameron Dijaz, foto: Profimedia

Četrdesetjednogodišnja zvezda filmova Čarlijevi anđeliBande Njujorka, koja se zabavljala s Džastinom Timberlejkom i Džeradom Letom, trenutno je solo a svoje slobodno vreme najviše voli da provodi u društvu dragih prijateljica.

- Svaka prijateljica može da me pozove kad god. U sred noći, ja sam tu za njih. I osećam se vrlo počastvovano i srećno jer imam tako drage i divne prijatelje na koje mogu uvek da se oslonim. U bilo kojoj situaciji – izjavila je Kameron za britanski magazin OK!

Simpatična Kameron je usput spomenula da je početkom meseca uživala u girls putovanju, kada je sa Riz i Dru posetili Napu u Kaliforniji.

Glumice su tada zajedno pohađale zajedno i kulinarski kurs u Američkom kulinarskom institutu. Slike sa kompletne avanture, pravna plavuša je postovala na društvene mreže, otkrivajući da im se u jednoj fazi putovanja pridružila makeup umetnica Guči Vestmen, kao i frizerka Lona Vigi.

makonda-tracker