Preboleo Staniju: Filip Panajotović otputovao u Kinu zbog manekenke

0
Filip Panajotović izgleda da je preboleo Staniju Dobrojević, jer je odlučio da umesto u Peking ode u Šangaj, i to zbog atraktivne manekenke iz Rusije
Filip i Stanija; foto: Story press
Filip i Stanija; foto: Story press

Kako saznajemo, kada je čuo da će Ruskinja sa kojom je u kontaktu preko društvenih mreža u Šangaju biti u isto vreme kad i on, Filip je odbio poslovni angažman u Pekingu, te će se za dve nedelje uputiti u najveći grad Kine.

- Filip je preko svoje modne agencije dobio dve poslovne ponude, jednu u Pekingu i drugu u Šangaju. On se dugo dvoumio u koji će grad otići, a onda je čuo da će u isto vreme kad i on u Šangaju biti atraktivna manekenka iz Rusije kojom je on oduševljen, pa je doneo definitivnu odluku da tamo putuje. On je u kontaktu sa njom preko društvenih mreža i zaista mu se mnogo dopada, tako da jedva čeka da za dve nedelje ode tamo kako bi proveo vreme s njom. U pitanju je veliki poslovni angažman, te će Filip u Šangaju ostati tri meseca, gde će se baviti modelingom - izjavio je izvor blizak manekenu.

Maneken se potrudio da ostane poprilično tajnovit kada je reč o razlogu njegovog odlaska.

- Istina je da sam odbio poslovni angažman u Pekingu i da ću otputovati u Šangaj, gde ću ostati tri meseca. Odlučio sam da se više posvetim svojoj karijeri i srećan sam što se moji planovi polako ostvaruju - izjavio je Filip, a na pitanje da li je tačno da zbog atraktivne Ruskinje odlazi u Šangaj, Panajotović je odgovorio:

- Mogu reći da su Ruskinje koje se bave ovim poslom izuzetno lepe devojke, a da li zbog neke odlazim tamo, neka to za sada ostane moja stvar - kaže Panajotović.

 

Izvor: Alo.rs

makonda-tracker