Monika Seleš ima novog dečka

4
Bivša teniserka Monika Seleš upustila se u emotivnu vezu sa šezdesetsedmogodišnjim američkim milionerom Tomom Golisanom
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Nekadašnja teniserka Monika Seleš u vezi je sa vremešnim američkim milijarderom Tomasom Golisanom, suvlasnikom hokejaškog tima Bafalo Sabers, koji se čak tri puta kandidovao za senatora države Njujork. Golisan i tridesetpetogodišnja Monika upoznali su se na jednoj od utakmica tog kluba, ali do nedavno nisu želeli da priznaju da su u vezi. Golisan, koji iza sebe ima tri braka, ipak je popustio pred pritiskom medija i izjavio da se viđa sa slavnom teniserkom.

Monika, međutim, nema nameru da komentariše zašto se upustila u emotivnu vezu sa čovekom koji je čak trideset dve godine stariji od nje, kao što je izbegavala da govori i o svom bivšem partneru, pedesetšestogodišnjem suvlasniku Majkrosofta Polu Alenu.

- Oduvek sam se trudila da svoj privatni život držim daleko od javnosti. Pol je briljantan um i možda je on krivac za to što i dalje učim i saznajem sve više novih stvari. Pored njega sam saznala da svet nije samo skakutanje teniske loptice i novac. Međutim, on je moj prijatelj i čest pratilac - govorila je Monika i naglašavala da joj venčanje nikada nije padalo na pamet.

- Ma kakva udaja! Nikada se neću udati jer mi je tenis odneo najveći deo mladosti. Svoje najlepše doba potrošila sam na školu, treninge, putovanja, promene hotela i sijaset turnira u samo jednoj sezoni. Uz to, događale su mi se i povrede. Sada želim da živim lepo i kratko, a ne da trajem dugo i živim siromašno.

Ksenija Konić

makonda-tracker