Tamara Paunović: Ne plašim se samoće

0
Dok priča o svojim bivšim romansama, manekenka Tamara Paunović otkriva da je trenutno sama, ističe kako ne želi ljubav po svaku cenu, već priželjkuje muškarca koji će je u svemu razumeti i podržati.
Tamara Paunović, foto: Story press
Tamara Paunović, foto: Story press

Lepotice su oduvek privlačile pažnju, kako muškaraca koji su se trudili da ih osvoje, tako i žena od kojih su im mnoge zavidele. Ipak, lepota sa sobom nosi i loše strane, a njen usud osetila je na svojoj koži i Tamara Paunović (38), manekenka i osnivač modnog brenda TP. Iako je svojim likom ulepšala mnoge muzičke spotove i reklamne kampanje, u njenom životu trenutno nema jače polovine.

- Uvek sam bila u dugim vezama na koje sam ponosna. Svaki odnos, kako onaj prijateljski, tako i ljubavni, uči nas mnogo, a najviše da shvatimo šta želimo od nas samih. Otkrila sam da moj muškarac, kada je reč o poslu, mora da bude u ravni sa mnom jer sam na svojoj koži osetila da ljubav ne može pobediti ove razlike. Koliko god da su emocije u početku snažne, vremenom muškarac želi da se pokaže kao jača polovina, a ako to ne uspe, onda nastaju nepremostivi problemi poput kompleksa manje vrednosti i ljubomore. Iako svi mi pokušavamo da ulepšamo stvarnost i na trenutak ignorišemo probleme, oni se sve više akumuliraju i postaju transparentniji – iskrena je Tamara koja se nije susretala sa predrasudama kada su u pitanju menekenke.

- Znam da postoji mišljenje kako manekenke uživaju u vezama sa starijim, moćnim i bogatim muškarcima, ali u mom slučaju reč je samo o predrasudama koje se ne zasnivaju na racionalnim argumentima. Najvažnije mi je da me moj emotivni partner razume, a samim tim i moju profesiju, temperament i da me prati u svemu – govori manekenka koja priželjkuje da joj se uskoro dogodi velika ljubav.

- Nikada nisam išla iz veze u vezu samo da ne budem sama. Nemam strah od samoće, naprotiv, nekada mi ona i te kako prija. Naravno, priželjkujem da mi se desi velika, lepa romansa i sigurna sam da hoće, jedini problem je što je danas sve manje odvažnih muškaraca. Valjda će se neki od njih osmeliti i prići mi. (Smeh) Nisam opterećena brakom i pričama kada je pravo vreme za majčinstvo i neku vrstu zajednice. Današnje vreme umnogom se razlikuje od doba u kom su živeli moji roditelji. Uprkos mobilnim telefonima i društvenim mrežama, svakodnevica koja nas tera da svakog dana jurcamo kako bismo obezbedili sebi bolji život, što nas je udaljilo jedne od drugih. Prava je sreća i bogatstvo kada sretnete neku kvalitetnu osobu vrednu vaše pažnje – otkriva Tamara koja je nedavno dizajnirala liniju pamučnih majici TP.

- Nikada sebe ne bih nazvala modnom kreatorkom. Zna se ko su pravi dizajneri i šta je sve neophodno da biste to postali. Imala sam ideju da napravim jednostavnu liniju kvalitetnih pamučnih majica koje mogu da se ukombinuju sa najrazličitijim stilovima, ali i da budu pristupačne po ceni. Nadam se da sam u tome uspela, mada sam spremna da saslušam svaku kritiku – s osmehom zaključuje Tamara.

Danilo Mišojević

makonda-tracker