Pol Voker kompjuterski generisan u Fast and Furios 7

0
Glumac koji je tragično stradao u saobračajnoj nesreći prošlog novembra na pola novog nastavka filma o trkama automobila, ipak će se pojaviti u tom filmu kao kompjuterski animirani lik.
Pol Voker, foto: Profimedia
Pol Voker, foto: Profimedia

Pol Voker snimio je samo pola scena za sedmi deo filma Fast and Furios, te je dovedeno u pitanje da li će se glumac uopšte pojaviti u ovom filmu. Međutim, produkcija je odlučila da želi filmom da mu ukaže i jednu vrstu počasti, te je angažovano mnogo dublera i specijalnih efekata kako bi Pol Voker ostao glavni junak ove priče.

- Angažovano je četiri glumaca, koji imaju tela slična Polovom i oni će biti korišćeni kako bi se simulirao pokret, ali i baza na kojoj će vrhunski tim stručnjaka koristeći programe za animaciju (tehnologiju CGI) moći da ga rekreirju - rečeno je iz produkcije.

Vin Dizel, koji u flmu tumači lika Dominika Toreta često postuje slike sa preminulim glumcem sa kojim je imao prilike da sarađuje izražavajući duboki žal što se on ne nalazi više među živima...

- Postojao je jedinstveni osećaj celovitosi, ponosa koji smo delili...u ovom filmu koji mi sada završavamo....magija je nastala...i sada, koliko smo daleko otišli... Premijera Fast and Furios 7 održaće se 10. Aprila 2015. Godine! P.s. Želeo je da vi to znate prvi – napisao je Vin na svom Facebook profilu.

makonda-tracker