Sila osumnjičena za dilovanje drogom sa Ezelom?

0
Poznato je da je zvezda serije Ezel, Kenan Imirzalioglu, uhapšen zbog konzumiranja i trgovine drogom, a sada još jednoj turskoj glumačkoj zvezdi sledi zatvorska kazna. Naime, policija je prisluškivala i pratila glumicu Džansu Dare zbog sumnjivih šifrovanih raz
Džansu Dare, foto: Profimedia
Džansu Dare, foto: Profimedia

Kako bi prevazišla tešku depresiju i anksioznost zbog nekoliko ljubavnih krahova, lepa turska glumica, Džansu Dare, koja je svoju slavu stekla po ulozi u seriji Sila, potražila je pomoć od svog kolege, Kenana Imirzalioglua nadajući se da joj on može obezbediti ilegalne supstance u čemu je videla spas.

Pre nekoliko meseci otkriveno je da je Kenan uhapšen zbog konzumiranja i trgovinom droge, ali se do sada u glumičinu nevinost nije sumnjalo. Na zvezdu televizijskih serija Sila, Ezel i Sulejman veličanstveni, pao je tračak sumnje nakon što je nekoliko puta u javnosti žustro branila svog koelgu Kenana, sa kojim je glumila u kriminalističkoj hit seriji Ezel. Nakon što je postala sumnjiva i zbog šifrovanih razgovora koje je vodila sa Kenanom, policija je odlučila da zagrebe malo dublje i otkrije da li je i u kojoj meri i ona bila umešana u trgovinu drogom. Džansu Dare već je nekoliko puta bila na ispitivanju u policijskoj stanici, a istražni sudija joj je navodno zabranio da putuje izvan zemlje dok se slučaj ne završi.

- Ništa ne prepuštamo slučaju. Čim se Ezelovo ime pojavilo na popisu optuženih, počelo je da se piše o njihovoj vezi. Sada nam se čini da je sve to bila samo varka, čiji cilj je bio da se skrene pažnja sa pravih problema – rekao je izvor blizak policiji.

Glumica je u jeku istrage najavila da barem godinu dana neće snimati nove serije, jer joj je navodno potreban odmor. Dok je Kenan bio u pritvoru, Dare je bila na godišnjem odmoru u Maroku i na Maldivima.

Tužilaštvo u Istambulu je za junaka serije Ezel tražio zatvorsku kaznu od šest do sedamnaest godina, a ukoliko se dokaže krivica glumice i njoj preti dugogodišnja robija.

makonda-tracker