Željko Joksimović: Radujem se što ću dobiti sina

0
Euforija koju oseća oko velikog finala takmičenja X Factor u kojem je član žirija, nije ni nalik onoj koja obuzima kantautora Željka Joksimovića jer će njegova supruga Jovana za mesec i po dana roditi dečaka, što je on ekskluzivno otkrio za Story

Do ovog ekskluzivnog saznanja magazin Story došao je tek mesec i po dana pred porođaj lepe brinete jer je popularni bračni par brižljivo skrivao informaciju o polu bebe samo za svoje najmilije. Jovana Joksimović (31) i Željko Joksimović (41) inače važe za skladne supružnike čiji odnos oduvek intrigira medije, ponajviše zbog toga što, poput nekih drugih javnih ličnosti, nisu spremni da govore o svojoj intimi. Ipak, ponesen euforijom zbog Jovaninog skorog porođaja, jedan od najuspešnijih domaćih evrovizijskih takmičara, potvrdio je naša saznanja.

- Istina je, dobićemo sina i naravno da se radujem prinovi – kaže Željko u ekskluzivnoj izjavi za Story. On je sa svojom suprugom već spremio sobicu za dečaka čije će prisustvo oplemeniti njihovu svakodnevicu. 

Nikola Rumenić

Kompletan tekst pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 21. 3. 2014.

makonda-tracker