Jelena Rozga: Planiram da zatrudnim na jesen (VIDEO)

0
Popularna hrvatska pevačica koja trenutno promoviše pesmu Okus mentola, u junu će izdati novi album i krenuti na turneju, nakon koje, kako kaže, planira da uzme malu pauzu jer bi volela da se ostvari u ulozi majke.
Jelena Rozga, foto: Story arhiva
Jelena Rozga, foto: Story arhiva

Tokom gostovanja u jednoj hrvatskoj radio emisiji, popularna pevačica Jelena Rozga najavila je turneju na koju kreće na jesen, dok trenutno punom parom radi na promociji svoje nove pesme Okus mentola.

Inače, spot za ovu numeru po nekim detaljima izuzetno podseća na najnoviji spot Kajli Minog za pesmu Sexcersize, pa se pevačica našalila da je Kajli od nje ukrala ideju, ali da ipak nije bolje uradila neke detalje.  

- Mislim da ja ipak malo bolje dižem tu nogu, uostalom ona je niža pa samim tim ima i kraće noge od mene. Ipak, sigurno nema tako krive noge kao ja - rekla je kroz smeh Jelena, nakon čega je najavila turneju, a posle nje i neočekivanu pauzu.

- Nakon turneje ću na malu pauzu. Jako bih volela da imam dete i sigurna sam da je moja majka sada presrećna zbog ovoga što čuje - rekla je sa osmehom Jelena.

makonda-tracker