Betmen voli Srbislavu

0
Glumac Kristijan Bejl, poznat po ulozi Betmena, a trenutno aktuelan zbog glavne role u Terminatoru 4, pre devet godina oženio se Srbislavom Sibi Blažić s kojom ima petogodišnu ćerku Emelajn
foto: Getty Images, Guliver
foto: Getty Images, Guliver

Iako je popularan širom sveta, i slavan još od 1987. kada je sa samo trinaest godina briljirao u Spilbergovom filmu Imperija sunca, o glumcu Kristijanu Bejlu, a naročito o njegovom privatnom životu, u javnosti se vrlo malo zna. Bejl godinama odbija da govori o svojoj intimi, smatrajući da nema potrebe da sa publikom deli i taj deo sebe.

- Glumac nikada ne bi smeo da bude važniji od svojih filmova – smatra Bejl i u skladu s tim pokušava da ostane u senci svojih ostvarenja, vodeći miran porodični život s petogodišnjom ćerkom Emelajn i suprugom Sibi, koja je poreklom iz Srbije. Naime, pravo ime Bejlove supruge, koja se bavi filmskom produkcijom i godinama je bila asistent Oskarovke Vinone Rajder, jeste Srbislava Blažić, a njeni roditelji su iz Srbije emigrirali u Ameriku. Sibi je rođena u Čikagu i diplomirala na Univerzitetu Južne Kalifornije, a njen otac Slobodan držao je restoran Sorel na Beverli hilsu.

Slavni engleski glumac i četiri godine starija Srbislava upoznali su se zahvaljujući Vinoni Rajder koja je inicirala njihov prvi susret. Zvezda filmova Betmen i Terminator–Spasenje svoju sadašnju suprugu zaprosio je 2000. godine kada su se i venčali, a četiri godine kasnije dobili su ćerkicu Emelajn, čije ime Bejl nikada nije izgovorio u javnosti.

Bejl je inače poznat po nezgodnoj naravi i slabim živcima, a mediji u poslednje vreme često izveštavaju o njegovom sukobu s majkom i sestrom, koje, kako se navodi, ne podnose njegovu ženu Sibi. Kao pravi džentlmen, Bejl je uvek na strani svoje supruge, ali u skladu sa svojim stavovima, o tome ne želi javno da priča. Ipak, jednom prilikom objasnio je kako se njegova supruga oseća kada on dođe kući, a još uvek je u liku koji tumači.

- To možete posmatrati na dva načina. Neki bi pomislili: jadna žena, na silu je uvučena u celu priču. A drugi bi rekli: neverovatno srećna žena koja u isto vreme može da bude sa toliko različitih muškaraca. Imam izuzetno snažnu ženu koja sve razume i ne opterećuje se glupostima, a ja to volim – izjavio je Bejl.

Slobodan Blažić, otac Bejlove supruge, nedavno je za jedan domaći magazin otkrio da je, nasuprot imidžu koji ima, njegov zet Kristijan izuzetno miran i staložen čovek i da insistira na tome da njegova ćerka Emelajn nauči i maternji jezik. Betmenov tast tvrdi i da glumac redovno s porodicom za Uskrs ide u Crkvu svetog Ilije u Los Anđelesu, kao i da je fasciniran pravoslavnim venčanjem, na kome mladenci nose krune, što čoveku daje mogućnost da se bar na jedan dan oseća kao kralj.

makonda-tracker