Nepoznati muškarac ucenjuje Kris Džener kućnim videom

0
Prema pisanju američkih medija, Kris Džener prolazi kroz noćnu moru nakon što joj je nepoznati muškarac zapretio objavljivanjem njenog privatnog videa.
Kris Džener, foto: Profimedia
Kris Džener, foto: Profimedia

Majka i menadžerka sestara Kardašijan našla se u problemima otkako je pre nekoliko dana primila poziv nepoznatog muškarca koji od nje zahteva novac kako ne bi obelodanio njen kućni video.  

- Prvo je mislila da je neka šala jer zna da nema takav snimak pa je odlučila da ignoriše poziv. Ipak, muškarac koji tvrdi da poseduje snimak počeo je da je zove i po nekoliko puta dnevno tražeći novac od nje, a nakon toga joj je poslao i SMS poruku u kojoj je pita da li joj je bilo lepo u restoranu koji je upravo napustila i poručio da zna svaki njen korak. Cela porodica zabrinuta je zbog ove situacije, pa su zbog toga pojačali i kućno osiguranje, a zatražili su i pomoć policije i porodičnog privatnog detektiva - otkriva dobro obavešteni izvor za portal Radar Online.

Isti muškarac kontaktirao je uredništvo pomenutog portala tvrdeći da želi da im proda snimak, a kad su od njega tražili bilo kakav dokaz o postojanju istog, nije im to pružio.

makonda-tracker