Bojana Rajić iznela detalje o podeli imovine nakon razvoda

1
Bivša manekenka oglasila se putem Facebook-a kako bi konačno prekinula svakodnevna nagađanja medija na račun njenog razvoda i podele imovine.
Bojana Rajić, foto: Story arhiva
Bojana Rajić, foto: Story arhiva

Bivša supruga fudbalskog golmana Vladimira Stojkovića, oglasila se putem svog profila na Facebook-u kako bi demantovala medijske navode o detaljima njihovog razvoda, alimentaciji i raspodeli imovine.

- Iako sam rekla da se nikada neću oglasavati povodom mog privatnog života i bilo čega vezano za razvod. Ipak će morati da bude rekla pa porekla, jer nema drugog načina da se zaustave sve te silne teorije koje će uslediti. Čas me guraju u blato, čas od mene prave sveticu. Pa ovako: celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira. S tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, je primerena detetu uzrasta od tri godine. Obzirom da i ja radim i izdrzavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za mene kao bivsu suprugu. Lav redovno viđa i boravi kod svog oca. I ovim bih htela da stavim tačku na sve naredne natpise vezano za nas razvod i podelu imovine - objasnila je Bojana.

 

 

makonda-tracker